maritbet girişmaritbet
Kar Group, Almanya'da proje ve ürünlerini tanıttı

Kar Group, Almanya'da proje ve ürünlerini tanıttı

Kar Group, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Almanya'da düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılan Kar Group, gurbetçilere gayrimenkulden yapı kimyasallarına, hazır betondan asfalta, kireçten agrega ve demire kadar geniş yelpazedeki ürünlerini tanıttı.13-14 Nisan tarihlerinde Frankfurt kentinde düzenlenen fuarda geniş bir alanda ürünlerini sergileyen olan Kar Group, Karkim Yapı Kimyasalları ürünleriyle birlikte Kar Group bünyesinde yer alan KarBeton, KarAsfalt, KarKireç, KarAgrega, KarBeton elemanları, KarDem demir markaları ve aynı zamanda İstanbul Pendik'te hayata geçirdiği 'Kar Yapı Edonia Garden' projesini tanıtarak ziyaretçilere bilgi verdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve yoğun ilgi gören fuarla ilgili görüş bildiren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, öncelikle Almanya'daki vatandaşların uygun şartlarda ev almalarını hedeflediklerini kaydetti.

Şenol Üçüncü "Fuar, son derece verimli geçti, yerli yabancı 3 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Almanya'daki Türk inşaat sektörünün buluşma noktası olan fuarda bizim projemiz Edonia Garden ilgi odağı oldu ve birtakım bağlantılar gerçekleştirdik. Peşin 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz projemizde standımızı ziyaret eden gurbetçilere özel firma bünyesinde 36 ay 0 faiz gibi ödeme kolaylıkları sağladık.Bu fuarda konut projemizin yanı sıra grup faaliyet alanlarımızdan biri olan Karkim Yapı Kimyasalları ürünlerimizi de yakın çevreden gelen sektör uzmanlarına tanıtarak bilgi verdik. Bundan sonra da böyle fuarlarda yerimizi alacağız" diye konuştu. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz