maritbet girişmaritbet
İstanbul'un öne çıkan 5 markalı konut projesi!

İstanbul'un öne çıkan 5 markalı konut projesi!

İstanbul'da konut alıcılarının yeni gözdeleri olan markalı konut projelerini bir araya getirdik.

Gayrimenkul sektöründe genel hareketlilik son sürat devam ediyor. Son olarak konut kredisi kampanyalarıyla müthiş bir ivme yaşayan sektörde, biriken konut stoku neredeyse sıfırlandı. Sektörün önde gelen oyuncuları, takvimi öne çekerek yeni projeler için düğmeye bastı. İstanbul'la birlikte Anadolu'daki konut yatırımlarının da hareketlenmesi genel tabloda olumlu yükselişe işaret ediyor.

İstanbul özelinde markalı konut projeleri, yıldızı parlayan lokasyonlarda yükselmeye devam ediyor. Sizler için yıldızı parlayan projeleri derledik.

Bizim Evler 8

İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 8, Ispartakule bölgesinde yükseliyor. Hizmete girdiğinde Ispartakule metro durağına yürüme mesafesinde yükselen proje, geniş yaşam alanlarıyla öne çıkıyor. Bölgeye adını veren Bizim Evler serisinin sekizinci halkasında ev almak isteyenler, hem cazip kazancın, hem de ferah bir yaşam alanının sahibi oluyor. Projede fiyatlar 1 milyon 31 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kanal İstanbul'a da yakın konumda hayata geçirilen projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Locamahal

Zeytinburnu-Veliefendi lokasyonunda yükselen projede geniş konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 1 milyon 467 bin TL'den başladığı projede yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Avrasya Tüneli, Sahilyolu, Veliefendi, Marmara Forum AVM gibi merkezlerin yanı başında hayata geçirilen projede konumuyla da öne çıkıyor. Projeden ev alanlar cazip kazançla birlikte şehrin merkezinde yaşama imkanına sahip oluyor.

Avrupa Konutları Çamlı Vadi

Eşsiz bir konumda hayata geçirilecek olan proje, yemyeşil bir lokasyonda yaşama imkanı sağlayacak. Konumu itibariyle konut alıcılarına yüksek kazancın kapılarını aralayan proje, şehrin yeni merkezi Vadistanbul AVM'ye yakınlığıyla da öne çıkıyor. Geniş alanlara sahip konutların bulunduğu Avrupa Konutları Çamlıvadi, ev almak isteyenlerin uzun süredir beklediği proje olarak biliniyor.

Bizim Evler Güzelce

İhlas Yapı'nın Büyükçekmece'de hayata geçirmekte olduğu Bizim Evler Güzelce projesi, konut alıcılarının adeta gözdesi durumunda. Son dönemde doğal yaşamı özleyenler için bire bir olan Bizim Evler Güzelce'de ev sahipleri, deniz ve yeşili bir arada yaşayacak. Cazip ödeme seçenekleriyle satışta olan proje, geniş yaşam alanları ve eşsiz mimarisiyle öne çıkıyor.

Marmara Evleri 4

Farklı tiplerde, geniş tasarımlı konutların yer aldığı Marmara Evleri 4, cazip ödeme seçenekleriyle konut alıcılarına eşsiz imkanlar sunuyor. Yemyeşil tasarıma sahip peyzajı, alternatifli etkinlik alanları ve konumu projenin en önemli artıları arasında yer alıyor. İçerisindeki ticari birimlerle tüm ihtiyaçlara cevap verecek olan Marmara Evleri 4, eşsiz lokasyonuyla da projede yaşayanlara benzersiz bir yaşam sunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!
  • 27.11.2021 16:12

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!

İhlas İnşaat Grubu, Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4’te te ...

Bizim Evler 8'de yaşam başladı! İşte drone görüntüleri!
  • 04.09.2021 16:18

Bizim Evler 8'de yaşam başladı! İşte drone görüntüleri!

İhlas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 8 projesinde yaşam baş ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

Avrupa Konutları Çamlıvadi tanıtım filmi!
  • 20.10.2020 18:02

Avrupa Konutları Çamlıvadi tanıtım filmi!

Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com'da yayı ...