maritbet girişmaritbet
Edonia Garden'da, bahar kampanyası başladı

Edonia Garden'da, bahar kampanyası başladı

Kar Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği 'Edonia Garden projesinde ilkbahar kampanyasını başlattı.

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını karşılayan Kar Group, Pendik'te hayata geçirdiği 'Edonia Garden' projesinde ilkbahar kampanyasını başlattı. Kampanyaya göre; yüzde 15 peşin indirimi ya da 36 ay firma bünyesinde faizsiz, vade farksız ödeme kolaylıkları sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden'ın 2020 yılının ilk çeyreğinde teslim edileceğini ifade eden Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, yapılan kampanyaların ev sahibi olmak isteyenler için fırsat olduğunu söyledi. 

Şenol Üçüncü "Hayata geçirilen kampanyalar müşteriler için güzel cazip fırsatlar olduğu için satışların artmasında etkili oluyor. Bu nedenle biz de böyle bir kampanya yapmaya karar verdik. Hayata geçirdiğimiz ilkbahar kampanyası kapsamında yüzde 15 peşin indirimi ya da 36 ay firma bünyesinde faizsiz, vade farksız ödeme imkanı sağlıyoruz. Konut fiyatları makul seviyede seyrederken ev almayı planlayanlar için harekete geçme zamanı, böyle kampanya ve ödeme kolaylıklarını mutlaka değerlendirsinler" diye konuştu. 
 
Kar Group çatısı altında faaliyet gösteren Kar Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden' 10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Metrekare büyüklükleri brüt 62,49 m2 ila 147,41 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen projede daire fiyatları ise peşin 255 bin TL'den başlıyor. Geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip olan Edonia Garden projesinde dokuz dönüm peyzaj alanı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. ‘Edonia Garden', iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da öne çıkıyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, alışveriş merkezlerine, hastanelere, okullara ve metro durağına yürüyüş mesafesinde olması ile lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan 'Edonia Garden', merkezi noktalara yakınlığıyla da dikkat çekiyor

  • Etiketler:

Yorum Yaz