Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 8 bininci konutun anahtarı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle hak sahibine teslim edilecek.
Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 8 bininci konutun anahtarı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle hak sahibine teslim edilecek.
Toya Next, Isparta Nidakule, Kordon İstanbul ve Gümüş Panoramadays Otel projeleri Günsan'ı tercih etti.
Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Zorunlu deprem sigortalı konut sayısının son bir yılda yüzde 5,3 arttığını söyledi.
Sayıları giderek artan faizsiz konut edinme ile ilgili AK Parti önemli bir adım atıyor. Sistemin toplu konuttaki satış payı yüzde 15'lere ulaştı.
Ülkede ikinci el konut satışları, geçen yıl aralıkta bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7 artarak 6,76 milyona yükseldi.
İngiltere’de konut fiyatları 2020 yılının kasım ayında yüzde 1,2 artış kaydetti.
Ziraat Bankası güncel konut kredisi faizleri Ocak 2021'de yüzde 1,52'ye geriledi.
Geçen yıl en çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt 36 bin 234 adetle zirvede yer alırken, Çankaya 27 bin 278 adetle ikinci oldu.
ABD Ticaret Bakanlığı, Aralık 2020 dönemine ilişkin konut başlangıçları ve inşaat izinleri istatistiklerini yayımladı.
TSKB Gayrimenkul Değerleme Konut Satışları & Konut Fiyat Endeksi'ni açıkladı!
Emlak Konut GYO, 2021 yılında gerçekleştireceği 15 ihalenin programını açıkladı.
Emlak Konut GYO, 2021 yılında 11.1 milyar TL'lik ciro hedeflediğini açıkladı. Kurum, 2020 yılında 15 milyar TL hasılat elde etmişti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Eserkent Sosyal Konutları'nı yenileyerek aylık 100 liradan kiraya sunacak.
Emlak Konut GYO, Seyrantepe Polis Lojmanları'nın bulunduğu Sarıyer Ayazağa arsa ihalesini iptal ettiğini açıkladı
Emlak Konut GYO 2020 bağımsız birim hasılat raporunu açıkladı. Rekorların alt üst olduğu 2020'de 15 milyar 151 milyon TL'lik ciro elde edildi
Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, “Bodrum pandemide değerini korumasının ötesinde adeta parlayan yıldız oldu” dedi.
Emlak Konut GYO Sarıyer Ayazağa ihalesinin 2. Oturumu'nu emlaktasondakika.com olarak canlı olarak yayınladık.
TOKİ'nin hangi illerde konut yapacağı 2021'in de en merak edilen konularından biri. Peki TOKİ projeleri bu yıl nerede, hangi illerde başlayacak
Merkez Bankası tarafından açıklanan rapora göre Kasım 2020'de fiyatlar 2019'un aynı dönemine göre yüzde 30 arttı.
Güncel konut kredisi faizleri 2021 yılında yükselecek mi, düşecek mi? Konut kredisi faizlerinde son durumun ayrıntıları haberimizde.