maritbet girişmaritbet
Crown Tower’da 81 metrekare daire 69 bin TL!

Crown Tower’da 81 metrekare daire 69 bin TL!

Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü’ncde yapılan Crown Tower projesinde 81 metrekare 1+1 daireler 69 bin liradan satılıyor


Babacan Yapı, İstanbul'un yeni metropolü Beylikdüzü‘nde inşaatı devam eden 4 yeni projesiyle, farkını binalarının metrekare genişliği, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla Crown Tower, Crown Residence, Crown Park ve Crown Plaza'yı inşa ediyor.

Crown Residence projesi 99 daire ve 8 dükkandan, Crown Park projesi 54 daire 6 dubleksten oluşurken, en uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.
 
47 bin liradan başlıyor
Crown Tower stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı tipte daire bulunuyor. Crown Tower'da 46 metrekare stüdyo daireler 47 bin liradan, 81 metrekare 1+1 daireler 69 bin liradan, 143 metrekare 2+1 daireler de 119 bin liradan satılıyor. Crown Tower'da taksitlerse ayda 500 TL'den başlıyor.
 
Crown Tower projesini Beylikdüzü'nün en merkezi yerinde inşa eden Babacan Yapı, 47 bin TL'den başlayan fiyatlarla 500 TL taksit olanaklarıyla ara ödemesiz 36 aya kadar kendi bünyesinde verdiği taksit olanaklarıyla ödeme koşullarını en hafife indirgiyor. Crown Tower'da Yapı Kredi ve Bank Asya bankalarıyla yapılan anlaşmalar ile en uygun faiz oranlarıyla ödeme olanakları sunuluyor.
 
Site yaşamının getirdiği huzur ve güveni, sunduğu geniş sosyal olanaklarla bütünleştiren; içinde yaşayacak herkesi düzenli ve huzurlu bir yaşama ulaştırmayı amaçlayan Crown Tower ile Beylikdüzü'nde yepyeni bir dünya doğuyor.
Sosyal hayatta olması gereken bütün detayları en ince noktasına kadar düşünen Crown Tower hem kredisiz, hem de kefilsiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.
 
8000 metrekarelik alan üzerine kurulu olan Crown Tower Beylikdüzü'nde çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları; gençler ve yetişkinler için yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı ve herkesin seveceği, eğlenebileceği daha pek çok alan ve aktivite yer alıyor.

Crown Tower'ın özel açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness salonu Türk Hamamı, sauna bulunuyor.
 
Depreme dayanıklı yapı malzemesi ve sistemlerle inşa edilen Crown Tower, TEM Bahçeşehir otoyol gişelerine 2 km ve Atatürk Havalimanı'na 13 km uzaklıkta bulunuyor. Crown Tower, ana ulaşım hatlarına, Avcılar metrobüs durağına 500 metre mesafede, Avcılar ve Ambarlı deniz otobüsü iskelelerine yakınlığıyla rahat bir ulaşım sağlıyor.
 
 

Crown Tower iletişim bilgileri
Web: www.babacanyapi.com
Web: www.crowntowers.net

E-posta: [email protected]
Tel: 0212 876 18 08


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz