maritbet girişmaritbet
Michael Jordan'ın Chicago'daki malikanesi 29 milyon dolara satışta!

Michael Jordan'ın Chicago'daki malikanesi 29 milyon dolara satışta!

Basketbol efsanesi Michael Jordan Chicago'daki malikanesini 29 milyon dolara satışa çıkardı. Spor dünyasının diğer yıldızlarının konakları da Jordan'ınkinden aşağı değil

 

Spor dünyasının yıldızları sahada gösterdikleri performans dışında yaşadığı malikanelerle de parmak ısırtıyor! Son olarak NBA efsanesi Michael Jordan'ın Chicago'daki evini satışa çıkırılması üzerine, dünya medyası ünlü sporcuların yaşadığı konaklarla yakından ilgilenmeye ve manşetlerine taşımaya başladı! Jordan 29 milyon dolara satışa çıkardığı malikanesi internet sitesinden pazarlaması da başka ilginç bir nokta. 
 
İÇİNDE BASKET SAHASI BİLE VAR
 
Michael Jordan'ın malikanesinde adeta yok yok! Hatta içinde tam boyutlarda bir parkeleri döşenmiş basketbol sahası bile var. Jordan dışında başka sponcuların bilinen malikaneleri de göz kamaştırıyor. Yılda sponsor gelirleriyle birlikte 30 milyon Euro kazanan Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun bilinen 7 malikanesi var. Manchester'da olanını geçen yıl satışa çıkartmıştı ancak satışın gerçekleştiğine dair kesin bir bilgi yok. Şu anda dünyanın 2. en çok kazanan futbolcusu olan Barcelona'lı Messi de karakter olarak daha mütevazi bir görüntü çizse de yaşadığı yer için o da paraya kıymış durumda. 
 
ABD'LİLER LÜKSÜ SEVİYOR!
 
NBA yıldızları olan McGready, Shaq ve Dwight Howard gibi ABD'li oyuncuların daha büyük ve lüksü tercih ettikleri, yıldız futbolcuların ise Ronaldo ve Messi dışında nisbeten daha mütevazi malikanelere sahip olduğu dikkatlerden kaçmadı. 
 
MESSI 'APARTMAN' DEDi
 
Barcelona'da harika br malikanede oturan Messi, aldığı bir kararla herkesi şaşırttı! İspanyol basını Arjantinli yıldızın 400 metrekare büyüklüğünde bir apartman dairesine taşınma hazırlığı içinde olduğunu yazdı. 
 
SATIŞA ÇIKARTMADI! 
 
Ancak Messi'nin malikanesini satışa çıkartıp çıkartmadığı şeklinde bir haber de yansımış değil. Bu yıl dünyanın en çok kazanan 2. futbolcusu olan Messi'nin nakite ihtiyacı olduğu da pek söylenemez. 
 
İLLE DE HAMAM OLSUN
 
Cristiano Ronaldo'nun çeşitli ülkelerde 9 malikanesi var. Bunların 8'inde Türk hamamı bulunuyor. Ronaldo, içinde Türk hamamı bulunan bir evini geçen yıl satışa çıkarmıştı. 
 
SERVETİ 1 MİLYAR DOLAR
 
Chıcago'daki malikanesini 29 milyon dolara satışa çıkartan Michael Jordan'ın servetinin yaklaşık 1 milyar dolar olduğu iddia edildi. Jordan, boşandığı eşi Juanita'ya 200 milyon dolar ödemiş ve uzun süre manşetleri süslemişti. 
 
BARÇA PAHA BİÇEMEDİ
 
2010 ve 2011 yıllarında dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Messi'yi geçen yıl M.City almak istemişti. 113 milyon Euro ve 30 milyon Euro'luk Balotelli teklifini Barça reddetmişti. 
 
40 MİLYON EURO
 
Alman F1 pilotu Michael Schumacher'in, İsviçre'nin Gland kentinde kendine çok özel bir malikanesi var. 40 milyon Euro'ya malolan malikanede 30 kişilik sinema salonu bile var. 
 
Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dağa gizlenmiş güzellik: Villa Vals
  • 31.08.2021 12:19

Dağa gizlenmiş güzellik: Villa Vals

İsviçre Alpleri'ndeki Vals köyü ilginç bir yapıya sahiplik yapıyor. ...

Messi'nin fotoğrafları Barcelona kulüp binasından kaldırılıyor!
  • 10.08.2021 15:59

Messi'nin fotoğrafları Barcelona kulüp binasından kaldırılıyor!

Dünyaca ünlü futbolcu Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasıyla birlikte kulüp binası ...

Messi, Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!
  • 31.12.2020 08:49

Messi, Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Inter Miami'ye transfer olması beklenen Lionel Messi, Miami'deki Porsche Design ...

Türk Hava Yolları, ABD’ye tarifeli uçuş başlattı
  • 20.06.2020 09:29

Türk Hava Yolları, ABD’ye tarifeli uçuş başlattı

11 Haziran’da da yurt dışı uçuşlarını başlatan THY, ABD’nin Washington DC ve Chi ...

İsviçre, yolcularını uçan taksiyle taşımaya hazırlanıyor!
  • 14.01.2019 17:15

İsviçre, yolcularını uçan taksiyle taşımaya hazırlanıyor!

İsviçre Demiryolları, yolcularını gitmek istedikleri yerlere ulaştıracak 'uçan t ...

Dünyanın yaşanabilir illeri listesinde Türkiye’de yerini aldı!
  • 10.08.2018 17:02

Dünyanın yaşanabilir illeri listesinde Türkiye’de yerini aldı!

Araştırma sitesi Numbeo dünyanın yaşanabilir illerini araştırdı. O iller içerisi ...