maritbet girişmaritbet
Yazlık ev arayanlar için 11 yeni proje!

Yazlık ev arayanlar için 11 yeni proje!

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için yeşili ve maviyi bir araya getiren yazlık ev seçenekleri

Profilo Turkuaz Koy Evleri

Profilo kalitesi ve güvencesiyle inşa edilen Turkuaz Koy Evleri'nin her dairesi sakinlerine, denizi kızıla boyayan Yalıkavak'ın meşhur günbatımı manzarasını doyasıya sunuyor. Geleneksel Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğal taş, kubbe ve geniş teraslara yer verilen Profilo Turkuaz Koy Evlerinde 119 metrekareden 138 metrekareye uzanan çeşitli büyüklükte daireler ile 238 metrekareden oluşan villalar yer alıyor. 4.200 metrekarelik alana kurulan sosyal tesis içerisinde 2 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, özel çocuk havuzu, bazı villalarda özel havuz, fitness center, sauna, tenis kortu ve cafe-bar yer alıyor. Turkuaz Koy Evleri'nde özel bir iskele ve beach club denizin tüm güzelliklerini yaşatıyor, özel servis araçlarıyla beach club'a kolayca ulaşabiliyorsunuz. Bodrum havalimanına 50 kilometre mesafede olan Profilo Turkuaz Koy Evleri, dünyaca ünlü lokanta ve eğlence merkezleri ile son yıllarda yepyeni bir eğilim yaratan Yalıkavak merkezi ve ünlü Sandima'ya çok yakın mevkide, Kızılburun Tilkicik koyunda konuşlanıyor.

Fiyat Aralığı: Daireler 190 bin - 330 bin Euro, villalar 435 bin - 480 bin Euro arasında

Projenin Teslim Tarihi: Hemen Teslim

Profilo Turkuaz Koy Evleri: Gökçebel, Kızılburun Mevkii, Yalıkavak, Bodrum, MUĞLA

Telefon: 0252 385 57 63 / 386 33 32

İstanbul Telefon: 0212 217 89 32

Life Port Aya Yorgi

Benzersiz projelerinden sonra şimdi de Aya Yorgi'de özel bir projeye imzasını atan İzka İnşaat, Life Port Aya Yorgi Çeşme projesini satışa çıkardı. Akıllı ev sistemi ile donatılan projede, 7 özel villa sahiplerini bekliyor. 5 adet dubleks. 2 adet tek katlı olmak üzere, 6 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 villadan oluşan Life Port Aya Yorgi Çeşme'de, villaların büyüklükleri 230 ile 275 metrekare arasında değişiyor. Aya Yorgi koyuna ve Çeşme Migros'a 500 metre mesafede konumlanan Life Port Aya Yorgi'de otopark, bakıcı evi, hobi odası, manzara terası ve barbekü alanı bulunuyor. Her villanın kendine özel yüzme havuzunun bulunduğu Life Port Aya Yorgi Çeşme'de, mitolojik heykellerle ve özel ışıklandırma sistemi ile donatılan peyzaj alanı ise göz kamaştırıyor. Mistik ve çağdaş yaşantıyı birleştiren heykeller, farklı bir atmosfer yaratıyor. Çocukların da unutulmadığı projede, mitolojik heykeller sayesinde çocuklar tarih ile iç içe büyürken, villalara özel kum havuzunda ise hiç sıkılmadan keyifli vakit geçirebiliyor.

Projenin Yeri: Çeşme

Konut Seçenekleri: Dubleks, tek katlı, 3+1 ve 5+1 villalar

Fiyat Aralığı: Belirtilmemiş

Projenin Teslim Tarihi: Hemen Teslim

Telefon: 0232 712 08 61 0530 501 49 27

Güzeltepe

İzmir'in Güzelbahçe semtinde, eşsiz orman, deniz ve doğa manzaralı 17 bin 500 metrekarelik alan içerisinde konumlanan proje. Toplam 26 konaktan oluşuyor. Akıllı ev sistemi ile donatılan Güzeltepe Konakları, Küçükarslan inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Her türlü konforun düşünüldüğü projede, 450 metrekare kapalı alana sahip konakların her birinde 5 oda, 1 salon, 4 banyo, 1 çamaşırhane, kapalı otopark, kazan dairesi ve görevli odası olarak da kullanılabilen çok amaçlı bir oda yer alıyor. Ayrıca her konağın kendine ait 300 metrekare büyüklüğünde, eşsiz manzaraya hakim bahçe ve terasları yer alıyor. 7 bin 500 metrekarelik ortak kullanım alanına sahip olan Güzeltepe Konakları'nda 275 metrekare yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanları ile 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti sunuluyor.

Projenin Yeri: Güzelbahçe

Konut Seçenekleri: 450 metrekare kapalı alana sahip 26 konak

Fiyat Aralığı: Belirtilmemiş

Projenin Teslim Tarihi: Belirtilmemiş

Telefon: 0232 463 24 80

Mi'marin Alaçatı

Mİ'Marin konsepti, Paşalimanı, Ilıca, Dalyan ve Mavişehir'den sonra şimdi de Alaçatı'da hayat buluyor. SUV Yapı, Mİ'Marin Alaçatı ile Alaçatı'nın 16. yüzyıldan günümüze taşınan tarihi dokusuna, mimari tarzına, gece hayatına komşu olacağınız yenilikçi, modern ve sofistike bir yaşam sunuyor. Toplam 2560 metrekare üzerinde, tamamı 3+1 ve 157,2 metrekare büyüklüğünde 8 ikiz villadan oluşan Mİ'Marin Alaçatı'da ortak kullanımlı 2 adet havuz ve 30 yıllık ağaçlar korunarak tasarlamış bir özel peyzaj bulunuyor. Mİ'Marin; Alaçatı Port Marına ve Ilıca plajına yakınlığı, Alaçatı çarşıya yürüme mesafesindeki konumu, sunduğu dingin yaşam standartlarıyla Alaçatı'da yaşam keyfini zirveye taşıyor. Proje yeşili, maviyi, doğalı, taşı, güneşi, rüzgarı bir arada sunan, zarif dokunuşlarla tasarlanmış özel mimarisiyle farklı bir atmosfer vaat ediyor. İnşaatına 2013 Eylül ayında başlanacak projenin teslim tarihi ise 2015 yazı olarak öngörülüyor.

Projenin Yeri: Alaçatı

Konut Seçenekleri: 3+1'den oluşan 8 ikiz villa

Fiyat Aralığı: Belirtilmemiş

Citron

Günlük yaşamda doğallığı ve huzuru arayanlar için 5020 metrekare arsa içerisinde 3+1 konseptinde tasarlanmış 20 evden oluşan Citron'da geniş bahçeler içerisine yerleştirilmiş yapılar, her aileye kendi özelinde yaşama imkanı sunuyor. Beş bloktan oluşan Citron projesi her blokta dörder daire olmak üzere toplamda 20 adet tek tip daireden meydana geliyor. Meyve ağaçlarıyla taçlandırılmış yarı olimpik yüzme havuzu ve güneşlenme terası hem spor yapmak, hem de sayfiye hayatının tadına varmak isteyenler için evinizin önünde bir cennet mekanı oluşturuyor. Denize yürüme mesafesinde konumlanan Citron, günlük aktivitelerinizde mavi ve yeşili bir arada yaşamanız ve hayatın tadına her gün yeniden varmanız için vazgeçemeyeceğiniz bir yuva yaratıyor.

Projenin Yeri: Bodrum-Ortakent

Konut Seçenekleri: 20 daire

Fiyat Aralığı: 300 bin TL'den başlıyor

Projenin Teslim Tarihi: Haziran 2013

Telefon: 0 252 358 60 00/0 530 307 18

Özel Adabükü Villaları

MM Proje, ayrıcalıklarını yılın 365 günü yaşayabileceğiniz Adabükü Villaları'yla. size ömür boyu sürecek bir Bodrum keyfi sunuyor. Bitez'in hemen yan koyu olan Ortakent'de, hayata geçirilen Adabükü Villaları 26.000 metrekare alana kurulu 21 adet lüks müstakil konuttan oluşuyor. 15.000 metrekare inşaat alanına sahip proje iki katlı villalardan oluşuyor. 2014 Haziran ayında teslim edilecek olan Adabükü Villaları'nın metrekare fiyatı 5.000 Euro'dan başlıyor. Villaların yerleşiminde kot farkı olması ve villalar arası peyzaj düzenlemesi ile her bir villaya bağımsız bir alanın sunulduğu projede, denizin devamını konutlar içerisinde de yaşatmak için yüzme havuzu oldukça büyük tasarlanmış. Arazide yaklaşık 10 metre fark olmasına rağmen merdivenin özellikle kullanılmadığı projede rampa sistemiyle, plaja, sosyal tesise, restorana fitness merkezine ve evlere rahatlıkla ulaşılabilmesi sağlanıyor.

Projenin Yeri: Ortakent

Konut Seçenekleri: 21 adet bağımsız villa

Fiyat Aralığı: Metrekare fiyatı 5 bin euro'dan başlıyor.

Projenin Teslim Tarihi: 2014 Haziran

Telefon: 0252 358 54 24

Poyraz Konakları

Bodrum'un zirvesinde 50 dönümlük bir arazı üzerinde yükselen Poyraz Konakları sahip olduğu panoramik şehir ve deniz manzarasıyla harikulade bir yatırım fırsatı sunuyor. Konacık Batı Bitez bölgesinde inşa edilen ve her evin 1 dönüm arazi içerisinde müstakil, özel yüzme havuzlu, tek kat olarak tasarlandığı projede, yine her evin iç kısmında özel kış avlusu da bulunuyor. Birinci sınıf inşaat ve mobilya malzemelerinin kullanıldığı evlerde, yerden ısıtma sistemi standart olarak uygulanıyor. Ödüllü mimar Emre Kuntun tasarımıyla hayata geçirilen Poyraz Konakları, doğal ve modern mimarinin buluştuğu 21 konaktan oluşuyor. 220 metrekare genişliğe sahip konaklar 4 yatak odası, 5 banyo, isteğe bağlı açık veya ayrı mutfak, salon, kış avlusu, teraslar, bahçe ve yüzme havuzu ile Bodrum da eşsiz bir hayatın kapılarını aralıyor. 14 adet konağın satışının gerçekleştiği projede 7 adet konak şanslı sakinlerini bekliyor.

Projenin Yeri: Bodrum

Konut Seçenekleri: 21 adet konak

 Fiyat Aralığı: Belirtilmemiş

 Projenin Teslim Tarihi: Hemen Teslim

Telefon: 0252 316 25 08

Valle Lacus

Valle Lacus'da villa bahçelerine dikilecek binlerce ağaç sayesinde her bir ev kendi küçük korusuna sahip, akıllı ev konforu, ısıtmalı havuz, doğal gaza gerek duymayan çevreci ve ekonomik ısıtma ve soğutma sistemleri konforunuz için düşünülen ayrıntılardan sadece bir kaçı. Özetle Valle Lacus; yaşaması kolay anlatması zor bir proje.

Projenin Yeri: Büyükçekmece Göl Kıyısı

Konut Seçenekleri: Tek Tıp Villa Fiyat Aralığı: 1,500,000 - 1,850,000 USD (+Kdv)

Projenin Teslim Tarihi: I.Etap Aralık 2013/2.Etap Aralık

Telefon:  0212 283 09 43

Q Studio Esentepe

Şehrin merkezinde beklentilerinizin ötesinde bir yaşam başlıyor... İstinye Yokuşu. istanbul'un kalbi Şişli Esentepe'de ak,Ilı ev sistemi ile inşa edilen Q Studıo Esentepe dekorasyon tercihinin tamamen size bırakıldığı, stüdyodan başlayan özel tasarım daireleri, keyifli anlarınıza ortak olacak sosyal alanları, hayatınızı kolaylaştıracak 7/24 hizmeti ile beklentilerinizin ötesinde bir yaşamı huzurlarınıza sunuyor.

 Projenin Yeri: Şişli - Esentepe

Konut seçenekleri: Stüdyodan 3+1'e uzanan seçenekler

 Fiyat Aralığı: 235 bin dolardan başlıyor

Projenin Teslim Tarihi: Şubat 2014

Q Bahçe

Dar alan kısıtlamalarından şekilde tasarlanan Q Bahçe Kurtköy, az katlı olmasının yanı sıra dairelerin bahçeye de sahip olması ile de benzerleri arasından ayrılıyor. Q Bahçe'de açık yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, soyunma odaları açık oyun alanı, fıtness center, yürüyüş ve koşu parkuru, kafeterya, açık kamelya barbekü ve spor alanları projenin dikkat çeken zengin sosyal olanaklarını oluşturuyor.

Projenin Yeri: Kurtköy

Konut Seçenekleri: 1+1. 2+1, 3+1 daireler ve villa

Fiyat Aralığı: 195 bin 500 TL den başlıyor

Projenin Teslim Tarihi: Aralık 2014

Telefon: 444 5 374

City Center

Esenyurt - İstanbul Dünyada ilk kez kamu binaları, rezidans daireleri ve alışveriş merkezini bir araya getiren City Center karma proje konseptinde çığır açan bir düzen oluşturuyor.

Projenin yeri: Esenyurt

Konut Seçenekleri: 1+1, 2+1, 3+1 daireler

Fiyat Aralığı: Metrekaresi 1.750 dolardan başlayan fiyatla

Projenin Teslim Tarihi: Mart 2015


Telefon: +90 212 450 25 61
 

Gloriapark Sahilevleri

İzmir'in en değerli bölgesi olan Sahilevleri'nde her biri birbirinden farklı kurgusuyla modern mimarinin doğal ve ham malzemeyle buluştuğu, tüm detayların hatasız ve mükemmel bir şekilde planlandığı Gloria Park Sahil Evleri, eşsiz bir proje olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Projenin yeri: Sahilevleri

Konut Seçenekleri: 5 farklı konsept & 12 özel villa

Fiyat Aralığı: Belirtilmemiş Projenin

Teslim Tarihi: Hemen Teslim

Telefon: 0232 227 07 27- 0533 452 95 55
 

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!
  • 23.07.2013 14:46

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!

KLK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Kulak, Büyükçekmece'de 110 bin metrekare ar ...

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!
  • 29.05.2013 15:03

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak, Valle Lacus projesinin detaylarını anlat ...

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?
  • 24.07.2013 13:21

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Valle Lacus projesi 44 villadan meydana geliyor ...

Valle Lacus projesinin örnek daire görselleri yayında!
  • 24.07.2013 13:14

Valle Lacus projesinin örnek daire görselleri yayında!

KLK Yapı tarafından 110 bin metrekare arsa üzerinde Büyükçekmece'de hayata geçir ...

Valle Lacus Büyükçekmece'nin örnek daire görüntüleri!
  • 04.06.2013 15:38

Valle Lacus Büyükçekmece'nin örnek daire görüntüleri!

KLK Gayrimenkul'ün Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Valle Lacus projesinin örnek ...

Valle Lacus'ta 1 milyon 300 bin dolara!
  • 04.06.2013 15:31

Valle Lacus'ta 1 milyon 300 bin dolara!

KLK Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Valle Lacus projesinde fiyatlar lans ...