maritbet girişmaritbet
BodrumBodrum'un özel tasarlanmış örnek villaları hazır!

BodrumBodrum'un özel tasarlanmış örnek villaları hazır!

Bodrum’un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konseptli “BodrumBodrum” konut projesi örnek villaları konfor ve huzurun yeni adresi

Yalıkavak'ta yamaçtan denize sükûnetle kurgulanmış, denize sıfır, ait olduğu coğrafyanın tüm doğallığı ile vurgulandığı, özgün mimari tasarımı kadar konumu ile de eşsiz nitelikte olan “BodrumBodrum” konut projesi örnek villalarıyla Bodrum'un gözdesi oluyor. Projede fiyatlar 690 bin eurodan başlangıç gösteriyor.

Turizm ve inşaat alanında; Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul, W İstanbul, Ajia Hotel, West Blocks ve Akaretler Sıraevler gibi önemli projelerin inşaatı ve renovasyonuna imza atan Bilgili Holding, “BodrumBodrum” projesiyle yepyeni bir hayat düşleyenler için doğa ile tasarımı ustalıkla buluşturuyor. 

Taşın, ahşabın ve gölgenin maharetle bir araya geldiği, doğanın enerjisi ile harmanlanmış bir konsepte sahip olan bu eşsiz projede; dekorasyonuyla farklı tarzlarda yaşam stili sunan villalar ile iç mimari tasarımı Arif Özden ve Tanju Özelgin imzası taşıyan örnek villa, Bodrum' un en huzurlu adresinde beğeninize sunuluyor.

Yalıkavak Tilkicik koyunda toplam 26.000 metrekarelik alan üzerinde, 80 adet villa ve az sayıda bağımsız bölümden oluşan  “BodrumBodrum”, teknolojinin son imkanlarından yararlanarak, birinci sınıf malzemeler ile konfor, huzur ve kolaylık kadar beş duyuya da hitap etmek üzere tasarlandı. 

Sadece mekanların değil, gölgelerin de tasarlandığı huzur dolu bir yamacın keyfini çıkarmak için “BodrumBodrum” sizleri bekliyor.

BodrumBodrum Hakkında;

3 farklı tipte 2+1 ve 3+1 villa ve az sayıda da 2+1 daire tipinden oluşan projede, 16 adet dubleks villa ve kendilerine özel serinleme havuzuna sahip olan B tipi evler 237 m2 ile 266 m2 arasında değişiyor.  Boyutları 237 m2 ile 284 m2 arasında farklılık gösteren C tipi evler 40 adet villadan oluşurken, koyun tüm manzarasına hakim D tipi evler ise 251 m2 ile 287 m2 arasında alternatifler sunuyor. 

Evlerin içleri kadar dışına da önem gösterilen “BodrumBodrum” projesinde B, C ve D tiplerinin bahçeleri, terasları, balkonları, verandaları ve özel havuzları bulunuyor. Çatı terasının yanı sıra 2 odalı daire seçenekleri bulunan 12 adet 152 m2 E tipi teraslı daireler muhteşem bir tatil için ideal olmakla birlikte Yalıkavak Tilkicik koyunun muhteşem manzarasını en iyi şekilde sunuyor.

Göz alabildiğince uzanan, eşsiz bir deniz manzarasına sahip olan ve evlerin denize çok yakın olduğu “BodrumBodrum”, bu muhteşem deniz manzarasına açılan ahşap kaplamalı verandaları, 200 metre uzunluğunda özel, temiz ve sakin plajı, tekneler için özel iskelesi, yüzme havuzları, yüzen güneşlenme ve dinlenme alanları, cafe-restaurant ve fitness salonunun yanı sıra evlere ulaşımı sağlayan, yeraltından geçerek kapalı otoparka bağlanan özel araç yoluyla birlikte kapalı misafir otoparkı sunarak, Bodrum'un tüm güzelliklerini hiç yaşamadığınız bir fark ile sunuyor. 12 ay boyunca kullanıma hazır olacak evlere, 24 saat teknik servis, housekeeping ve catering servisi sunan “BodrumBodrum” yaşadığınız her mevsimi sizin için unutulmaz kılıyor. 
 
Denizin mavisiyle doğanın yeşilinin buluştuğu BodrumBodrum evlerinden birine sahip olmak ve bu yazı kendi evinizde geçirmek için çok az zamanınız kaldı! Fonksiyon, güvenlik ve tasarımı birleştiren anlayışı ile yaşam kalitenizi arttıran BodrumBodrum'da ev sahibi olun ve hayatınızı değiştirin… 

BodrumBodrum İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bodrumbodrum.com.tr/

Telefon: 0212 381 22 22
0530 977 11 25

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BodrumBodrum'un özel tasarlanmış örnek villaları hazır!
  • 24.06.2013 14:17

BodrumBodrum'un özel tasarlanmış örnek villaları hazır!

Bodrum’un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konseptl ...

Bodrumbodrum’da teslimler Haziran’da!
  • 24.04.2012 12:11

Bodrumbodrum’da teslimler Haziran’da!

Bodrum’ un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konsept ...

Hayalinizi "bodrumbodrum” ile yaşayın
  • 21.02.2012 16:47

Hayalinizi "bodrumbodrum” ile yaşayın

Bodrum’ un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konsept ...