maritbet girişmaritbet
Westside İstanbul'da ön satışla 300 konut sahibini buldu

Westside İstanbul'da ön satışla 300 konut sahibini buldu

Beylikdüzü’nde hayata geçirilen son proje olan Westside İstanbul, satışa çıktı

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nün yeni projesi Westside İstanbul, Şahinler Holding ile inşaat sektörünün köklü firmalarından Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayat buluyor.

Şahinler Holding'in arsası üzerinde inşasına başlanan Westside İstanbul'da, ön satış döneminde gelen taleple birlikte projenin satışa sunulan bölümünün % 26'sı sahiplerini buldu.

Proje alanının 30 bin metrekaresinin peyzaja ayrıldığı Westside İstanbul'da sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. Proje arsasının uzun zamandır merakla takip edildiğini belirten Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, arsaya yüzlerce teklif geldiğini söyledi.

Şahin, “Bizim için en önemli husus, geliştirilecek projenin İstanbul'a yakışacak, bölgeye ve yatırımcısına kazandıracak kaliteli bir proje olmasıydı. Neticede inşa edilen bu tarzdaki yapılar kentin dokusunu önemli ölçüde etkiliyor” dedi.

‘Bölgeye değer katacak'
Westside İstanbul'un yanı başındaki koruyla bütünleşen az katlı mimarisiyle içlerine sinen bir proje olduğunu dile getiren Şahin, “Westside İstanbul için oluşturulan bu konsorsiyum sektörde birçok başarılı projeye imza atmış firmalardan oluşuyor. Beylikdüzü'nü de iyi bilen, konut, rezidans, çarşı ve AVM alanlarında tecrübeye sahip firmalardan oluşan çok önemli bir ortaklıkla projenin startını verdik” diye konuştu.

Westside İstanbul'un konumu ve donatıları itibariyle yoğun ilgi gördüğünü belirten Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül, şunları söyledi: “Projemizi 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriyoruz. Bölgenin en değerli arsası olarak nitelendirilebilecek bir konuma sahip projemiz, mimarisiyle ve donatılarıyla çevreye büyük değer kazandıracak. Projenin konumlandırıldığı alan İstanbul'un şehir içi ulaşımı açısından büyük avantaja sahip. E5 Otoyolu ve Metrobüs'ün yanı başında yer alan Westside İstanbul projemizin sadece bu özelliği dahi birçok kişi tarafından tercih sebebi olmasını sağlıyor.”

24 BİN M2'LİK MAĞAZA ALANI
Üç yanını çevreleyen Beylikdüzü Korusu'yla öne çıkan Westside İstanbul, şehrin ana ulaşım akslarından E5 Otoyolu'nun ve Metrobüs'ün bitişiğinde yükseliyor.

73.800 m2 arsa üzerinde konumlandırılan Westside İstanbul'da, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyodan 4+1'e farklı konut tipleri yer alıyor.

1.152 konuttan oluşan Westside İstanbul, proje bünyesinde 24 bin m2'lik mağazalar yer alıyor. İnşa çalışmalarının hızla başladığı projede teslimlerin 30 ile 36 ay sonra yapılacağı belirtiliyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!
  • 17.02.2021 09:00

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Caner Beyaz, emlaktasondakika.com'a verdiği öz ...

West Side projesinin reklam filmi dikkat çekiyor!
  • 22.01.2015 17:45

West Side projesinin reklam filmi dikkat çekiyor!

Beylikdüzü'nde yükselen West Side Evleri'nin reklam filmi, farklı tarzıyla ön pl ...

Westside İstanbul cadde dükkanları basın lansmanı!
  • 16.01.2015 17:41

Westside İstanbul cadde dükkanları basın lansmanı!

Beylikdüzü'nde konumlandırılan 1,155 konutluk Westside İstanbul projesinin 116 c ...

West Side İstanbul'un arsasından kareler yayında
  • 31.12.2013 14:42

West Side İstanbul'un arsasından kareler yayında

West Side İstanbul projesinin en yeni hava görüntüleri emlaktasondakika.com'da y ...

Selahattin Özgül West Side İstanbul'u maketten anlattı
  • 13.11.2013 13:19

Selahattin Özgül West Side İstanbul'u maketten anlattı

Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı West Side İstanbul projesini maket üzerinden ...

Seyfi Beyaz: West Side satışlarda sorun yaşamayacak
  • 12.11.2013 17:12

Seyfi Beyaz: West Side satışlarda sorun yaşamayacak

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Beyaz West Side İstanbul projesinin de ...