maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Tilia'da satışlar 18 Eylül'de başlıyor!

Sur Yapı Tilia'da satışlar 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza atan Sur Yapı, yeni projelere hız verdi

Gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza atan Sur Yapı, yeni projelere hız verdi. Bu kapsamda İstanbul, Taşdelen bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Tilia'ı 18 Eylül'de satışa çıkaracak olan firma Sultanbeyli ve Bayrampaşa projelerine de hazırlanıyor.

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan ve 4 blokta 278 konut ve ticari alandan oluşan Tilia projesinde farklı blok yapılarında 55 metrekarelik 1+1'den 225 metrekarelik 4+1'e kadar farklı daireler bulunuyor.

Projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim gerçekleştirilirken, bütçelere uygun şekilde birçok kişiye özel alternatif ödeme planı sunuluyor. Projede, ayrıca banka kredisi vasıtasıyla 120 aya varan vadelerde konut kredisi kullandırılıyor.

Az katlı bloklar

Tilia, ortasında havuzu, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatının yer aldığı bahçesi ve bunun çevresinde konumlanan az katlı ve yatay bloklardan oluşuyor. Blokların az katlı ve yatayda konumlandırılması projenin sosyal donatıları ile bütünleşmesini sağlarken, projedeki dairelerin kat bahçeleri ve terasları ile bu alanlardan en uygun şekilde faydalanılmasını sağlıyor.

Taşdelen doğal kaynak suyu ve Taşdelen Ormanı'nın hemen yanı başında olan Tilia projesi, yapımı süren 3. Köprü ve TEM bağlantı yoluna yakın bir yerde, Şile otobanına 1 km mesafede bulunuyor.

Yılsonuna kadar 3 proje

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, hem satışlarda hem de inşaatta iyi bir grafik yakaladıklarını belirterek, ellerinde stok olmaması nedeniyle yeni projelerini devreye almaya başladıklarını söyledi.

Bu yılın sonuna kadar 3 projeyi satışa çıkaracaklarını anlatan Altan Elmas, Tilia'nın bunun ilk ayağını oluşturduğunu söyledi. Tilia'nın iki etaptan oluştuğunu ve bu projede toplamda 650 konuta ulaşacaklarını vurgulayarak, “Projeye ön talep topluyoruz. Şu anda çok iyi bir talep aldık. Resmi satışlarla birlikte de projenin kısa sürede satılacağını düşünüyoruz” dedi.

Altan Elmas, Tilia'nın ardından Sultanbeyli'de de yeni bir projeyi satışa çıkaracaklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

“Tilia'nın ilk etabını satışa çıkarıyoruz. 2. etabını ise 2014 baharında satışa sunacağız. Sultanbeyli projesi ve peşinden Bayrampaşa'daki Eyüp Anıt Mezarı'nın karşısındaki proje gelecek. Burada 300 ofis ve AVM planlıyoruz. Toplamda 2 parsel olan projenin 40 bin metrekarelik ilk etabına başlayacağız. Burada ön talep topluyoruz. Böylece 2013 son çeyreğinde 3 projeyi satışa çıkarmış olacağız.”

2014'TE HIZ KESMEYECEK

Altan Elmas, 2014 yılında da hız kesmeyeceklerinin altını çizerek, orta kesime yönelik konut üretimine devam edeceklerini söyledi. Elmas, Kentsel dönüşüme gireceklerini ve bu kapsamda 2014 baharında Gaziosmanpaşa'da 1200 dairelik bir projeyi devreye alacaklarını ifade etti.

İzmir'deki arsalarında Hayat Holding ve Torunlar ile birlikte planladıkları projenin ruhsatını yılbaşına kadar alacaklarını söyleyen Elmas, “Orada AVM, rezidans ve marina olacak. Bir de otel yapmaya karar verdik” dedi.

NİSANDA AÇILIYOR

Altan Elmas, mevcut projelesi Exen İstanbul'da yatay bloklarda hayatın başladığını, kuleyi ise 2014 Nisan'da bitireceklerini belirterek, “Kulede dairelerin yüzde 75'ini sattık. 10 tane 248-285 metrekarelik loftları satışa çıkaracağız” dedi.

Güneşli'deki Corridor'da  dairelerin yüzde 70'ini sattıklarını ve ticari alanları satışa çıkaracaklarını belirten Elmas, “Metro Garden'da satışlar bitti, teslimat başladı. Buranın AVM'si Mart 2014'te açılacak. Adapark'ta teslim ve satışları tamamladık” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...

Tempo City reklam filmi yayında!
  • 20.02.2017 16:04

Tempo City reklam filmi yayında!

Sur Yapı tarafından Kağıthane'de konumlandırılan Tempo City, 2 blokta 217 daired ...