maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO ‘Ege kasabası’nı Halkalı’ya taşıdı

Sinpaş GYO ‘Ege kasabası’nı Halkalı’ya taşıdı

Sinpaş GYO, Halkalı’daki Ege Yakası’nı satışa çıkardı. 2016’da teslim edilecek projede nisanda yüzde 10 indirim yapılıyor

Sinpaş GYO'nun iştiraki olan Eviya Gayrimenkul, İstanbul'un Avrupa yakasında gerçekleştirdiği Ege konseptini Avrupa yakasına taşıdı. Sancaktepe'deki Egeboyu projesinde önemli bir satış grafiği yakalayan Eviya Gayrimenkul, Halkalı'daki Ege Yakası projesini satışa çıkardı. Sinpaş GYO'nun yeni genel müdürü Seba Gacemer, projeyi Ege kasabalarından esinlenilerek hayata geçirdiklerini belirterek, Egeboyu'na delen ilgi nedeniyle bu projeyi yaptıklarını söyledi.

1+1 daire yok

Seba Gacemer, yaklaşık iki yıl önce satışa çıkardıkları Egeboyu projesinin döneminin satış şampiyonu olduğunu anlatarak, Ege Yakası'nda da aynı performansı göstereceklerini söyledi. Projenin ruhsatını aldıklarını ve resmi satışlara başladıklarını dile getiren Gacemer, 378 konuttan oluşan Ege Yakası'nın ikinci etabında ise 176 tane daha konut yapacaklarını söyledi.

Proje kapsamında 1+1 dairelere yer vermediklerini kaydeden Gacemer, “Daha çok çocuklu ailelerle yönelik konsept getirdik. Ege Yakası'nda büyük balkon ve teraslı evlerin yanı sıra hobi bahçeleri tasarladık. Burada yaşayanlar kendini Ege'de gibi hissedecek” dedi.

Satışlarını arttırdı

Seba Gacemer, 17 Aralık'tan sonra Türkiye'nin gergin bir dönem geçirdiğini ve yaşananların piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi. Gacemer, bunlara rağmen, Sinpaş GYO olarak yılın ilk çeyreğinde başarılı bir dönem geçirdiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

“Sinpaş olarak 40 yılı aşkın tecrübemizle bu yılın ilk çeyreğinde sektör ortalamalarının bir hayli üzerinde bir performans sergiledik. Geçen yılın aynı dönemine göre sattığımız konut adedinde yüzde 97, ulaştığımız ciroda ise yüzde 95'e varan bir artışa ulaştık. İlk üç ayda 366 daire sattık. Krizde bizim gibi güçlü markalar tercih ediliyor. Tüketici güvenli liman arıyor.”

Lansmanda % 10 indirim  

Eviya Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tuba Köse, 290 milyon lira hasılat beklenen projede 99 ile 176 metrekarelik 2+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin bulunduğunu söyledi. Köse, projede ilk teslimleri 2016 yılının nisan ayında yapacaklarını belirterek, fiyatlarla ilgili şunları söyledi:

“Ege Yakası'nda 506 bin liradan başlayan fiyatlar 1 milyon 89 bin liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatlar üzerinden lansmana özel nisan ayı boyunca yüzde 10 indirim yapıyoruz. Ayrıca vade farksız ödeme seçenekleri sunuyoruz.”

1 milyar TL'lik ciro hedefliyor

Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, bu yıl 40. yaşını kutlayan Sinpaş Grubu'nun yeni projeleri için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, önümüzdeki dönemde 5 ayrı projeye yoğunlaştıklarını söyledi. Ekinci, Ankara'daki projelerin yanı sıra İstanbul'da da yeni yatırımlara başladıklarını ve 5 projede toplamda 1 milyar lira ciro beklediklerini vurguladı.
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...