maritbet girişmaritbet
Özak GYO Balmumcu’ya otel ve rezidansla girecek!

Özak GYO Balmumcu’ya otel ve rezidansla girecek!

1 milyar liralık portföyü bulunan Özak GYO, Özak Holding içerisinde gayrimenkul alanında lokomotif şirket olarak yoluna devam ediyor

1 milyar liralık portföyü bulunan Özak GYO, Özak Holding içerisinde gayrimenkul alanında lokomotif şirket olarak yoluna devam ediyor. Güvenilir getiri anlamında rotanın şu anda gayrimenkulü gösterdiğini ifade eden Özak GYO Genel Müdür Sadun Coşkuntürk, devam eden Hayat Tepe ve Bulvar 216 projelerinin yanı sıra 2014 yılında Balmumcu'daki arazilerine de otel ve rezidans yapacaklarını söyledi. Coşkuntürk, Balmumcu projesinin şekillenmeye başladığını belirtti.

Sadun Coşkuntürk, “İş merkezi ve ofis binalarından sonra ilk konut projemiz olan ve ikisi 24, biri 23 katlı üçgen mimari anlayışıyla inşasına başlanan Özak Hayat Tepe'de 12. katlara ulaştık. 160 dairenin satışını gerçekleştirdik” dedi. Hayat Tepe'nin ardından gündemlerinde bulunan ve daha önce açıkladıkları Ataşehir'deki Bulvar 216 projelerinin inşa hazırlıklarına da başladıklarını aktaran Coşkuntürk, “Halka açık bir şirket olarak ne vaat ettiysek hayata geçirdik” diye konuştu.

Sektörde iniş çıkışlar olacaktır

Gezi Parkı olaylarıyla da ilgili açıklama yapan Çoşkuntürk, olayların satışları çok fazla etkilemediğini aktararak, “Konutlar 40-50 yıl gibi uzun ömürlü ürünlerdir. Böyle süreçlerde ülkelerin ekonomilerinde iniş ve çıkışların olması da gayet normaldir” dedi.

Sektörde arz-talep dengesinin iyi kurgulanmasını önemsediklerini de anlatan Coşkuntürk, “Kentsel dönüşüm yeşil alandan, yolların artırılmasına, enerji tasarrufundan sosyal yaşama kadar bir çok halkayı içeriyor. Bu halkalarının birinin eksik olması halinde kentsel dönüşüm tamamlanamaz. Devletin kanunlarla ortak konsensüs oluşturması gerekiyor ve işi yüklenici firmaya devretmesi gerekiyor” diye konuştu.

İnsanlar şehir merkezine geliyor

Şehir merkezindeki projelerin revaçta olduğunu da söyleyen Coşkuntürk, “İnsanlar sosyalleşme için şehrin merkezine geliyor ve burada mutlu oluyorlar. İş hayatı, sinema, hastane, okul hepsi şehrin merkezinde. Bunlara ulaşmada fazla zaman harcayan insanlar mutsuz oluyor” dedi.

70 milyon dolar

Özak GYO'nun Ataşehir'de hayata geçirdiği Bulvar 216 projesinde 120 metrekareden 2 bin 300 metrekareye kadar ofisler bulunacak. 70 milyon dolara mal olacak projede, hem kiralama hem de satış teklifleri aldıklarını anlatan Coşkuntürk, şunları söyledi:

“Kullanım alanlarını yatay ve düşey sirkülasyon ve birbirini tamamlayan perakende alanlarını oluşturmak için yurt dışından uzmanlarla çalışıyoruz. Bina yönetimi ise 34 Portall ve İşistanbul iş merkezlerimizdeki deneyimlerimizle biz yürüteceğiz.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!
  • 25.06.2022 01:43

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!

JCR Eurasia Rating, Özak GYO'nun kredi notuyla ilgili detayları açıkladı. ...

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!
  • 04.12.2021 12:21

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!

Özak GYO, Bodrum Akyarlar bölgesindeki 345 bin 492 metrekarelik arsayı Meridian ...

Ahmet Akbalık, Bulvar 216 projesini anlattı
  • 29.11.2014 16:17

Ahmet Akbalık, Bulvar 216 projesini anlattı

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Ataşehir'de hayata geçirdikleri B ...

Özak Hayattepe'de örnek daireler nasıl olacak?
  • 11.04.2014 17:57

Özak Hayattepe'de örnek daireler nasıl olacak?

Özak GYO tarafından Bayrampaşa'da inşa edilen Hayattepe'nin örnek daire görüntül ...

Özak GYO Hayattepe projesi basına tanıtıldı
  • 11.04.2014 17:08

Özak GYO Hayattepe projesi basına tanıtıldı

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde örnek dairelerin tanıtımı ya ...

Büyükyalı'da "tatil gibi yaşam" fırsatları sürüyor
  • 23.06.2021 11:46

Büyükyalı'da "tatil gibi yaşam" fırsatları sürüyor

Büyükyalı, her ihtiyaç ve beklentiye cevap verecek özellikleriyle sakinlerine ta ...