maritbet girişmaritbet
Nurol Life Aslantepe'de satışlar başladı

Nurol Life Aslantepe'de satışlar başladı

Nurol GYO’nun Aslantepe’deki yeni projesi 250 metrelik Nurol Life satışa sunuldu. 502 rezidans bulunan ve yüzde 1 KDV ile satışa sunulan projedeki konutların tavan yükseklikleri ise 4 metre

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Nurol GYO, Seyrantepe'deki yeni projesi Nurol Life Aslantepe'yi satışa çıkardı. Mecidiyeköy'deki Nurol Tower ve Basın Ekspres'teki Nurol Park projelerinin ardından üçüncü projesiyle yatırım atağını sürdüren Nurol GYO'nun yeni projesi rezidans ve ofislerden oluşacak.

Türk Telekom Arena Stadyumu'nun yanındaki Nurol Life'ın tanıtım toplantısında konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, projenin ruhsatını 2012'de almalarına rağmen satışa yeni çıktıklarını söyledi. Bu süreç içinde projeyi en ince ayrıntısına kadar detaylandırdıklarını vurgulayan Aykaç, mimari konsept, iç tasarım, çevreyle olan ilişkisi ve yatırım değeriyle tercih edilebilir bir ürün ortaya koyduklarını söyledi.

Musa Aykaç, İstanbul'da yaşayan birçok kişinin aklının bir köşesinde veya gelecek planlarında rezidansta yaşama fikrinin olduğunu kaydederek, “Bu beklentiye cevap veren yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Nurol Life'ı oluştururken yaptırdığımız araştırma sonuçlarından yola çıktık. Yatırımcıların yanı sıra yeni evli çiftlere ve özellikle tek çocuklu ailelere hitap edecek projemiz sayesinde gerçek bir rezidans sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyoruz” diye konuştu.

m2 fiyatı 2.800 dolar
Projeyi toplamda 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiklerini vurgulayan Aykaç, ruhsatı daha önceden almaları nedeniyle KDV'nin de yüzde 18 değil, yüzde 1 olduğunu söyledi. Bu sayede yatırımcıların konutları daha uygun fiyatlardan alabileceğine işaret eden Aykaç, şunları söyledi:

“Nurol Life'ta birçok avantajın yanı sıra fiyat avantajı da sunuyoruz. Dairelerin yüzde 90'ı 1+1 ve 2+1'lerden oluşuyor. Metrekare fiyatlarımız ise 2.800 dolardan başlıyor. Binanın yüksek katlarında ise 4.700 dolara kadar çıkıyor. Ama 2.800 dolara satılan daire adedimiz oldukça fazla. Hem dolar hem de TL bazında satış yapıyoruz ve alternatifli ödeme seçenekleri sunuyoruz.”

Musa Aykaç, Seyrantepe'nin son dönemde yüzde 30 primle İstanbul'un en iyi lokasyonlarından biri olduğunu belirterek, bölgedeki yeni yatırımların hayata geçirilmesiyle birlikte fiyatların da çok daha fazla artacağını ifade etti.

4 metrelİk tavanlar...
Musa Aykaç, projenin en önemli özelliğinden birinin rezidansların 4 metrelik tavan yüksekliği olduğunu anlatarak, bu yüksekliğin ofislerde ise 4.25 metreye ulaştığını kaydetti. Aykaç, tavan yüksekliğinin ABD'de konut alım tercihlerinde ilk 3 etkenden biri olduğunun altını çizerek, “2.80 metrelik tavanlar yapabilirdik. Ama biz maliyet artışlarına katlanarak 4 metrelik tavanı olan konutlar yaptık” dedi.  

502 REZİDANS tasarlıyor
9.500 metrekarelik arsada inşaat alanı 145 bin metrekare olan Nurol Life projesinde 502 konutun yanı sıra 50 ofis ve 2 dükkan yer alacak. Projede konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak şekilde tasarlandı. 50 katlı ve 252 metrelik bir kule olarak inşa edilecek Nurol Life, 1+0'dan 4+1'e 62 ile 294 metrekare arasında değişen büyüklükte rezidanslar yer alıyor. İnşaatı başlayan projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017 yılının birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

‘Nefes alan bina yaptık'
Projenin çizimini yapan Yüksek Mimar Hakan Kıran da,  yüksek bir bina olan Nurol Life'ta geleneksel unsurları ön plana çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Kıran, yüksek tavanların yanı sıra konutlara koydukları pencere ve balkonlarla doğal havalandırma yaptıklarını anlatarak, kulenin cephesindeyse alçak binalarda olduğu gibi taş kullandıklarını kaydetti. Kıran, tüm bu unsurlarla projenin nefes alabileceğini söyledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?
  • 23.12.2015 17:22

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?

Nurol GYO; Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerinin son durumu masaya ...

Nurol Life Aslantepe reklam filmi yayında
  • 10.03.2014 15:18

Nurol Life Aslantepe reklam filmi yayında

Nurol GYO imzası taşıyan proje 252 metrelik kulesiyle dikkat çekiyor ...

Nurol Life Seyrantepe Aslantepe görücüye çıktı
  • 21.02.2014 17:22

Nurol Life Seyrantepe Aslantepe görücüye çıktı

Nurol Life Aslantepe projesi 1+0 ile 4+1 arasında değişen 502 konut ve 50 ofiste ...

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!
  • 26.03.2013 15:49

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliğinde gerçekleştirilen Nurol Tower l ...

Musa Aykaç MIPIM 2013 Fuarı'nı değerlendiriyor!
  • 14.03.2013 15:11

Musa Aykaç MIPIM 2013 Fuarı'nı değerlendiriyor!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç MIPIM 2013 Fuarı'nı emlaktasondakika.com mikro ...

Musa Aykaç Nurol GYO’nun politikasını anlatıyor!
  • 14.08.2012 15:46

Musa Aykaç Nurol GYO’nun politikasını anlatıyor!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, gayrimenkul yatırım ortaklıkları ve Nurol GYO ...