maritbet girişmaritbet
Halkalı’ya yeni cadde konsepti geliyor

Halkalı’ya yeni cadde konsepti geliyor

EMA Ortak Girişimi tarafından İstanbul Halkalı’da inşa edilen Cadde 24 projesi satışa çıktı

Cathay İleri Projeler, Ispartakule'deki Stüdyo 24 projesinden sonra serinin ikinci projesi olan Halkalı'daki Cadde 24'ü EMA Ortak Girişimi ile birlikte satışa çıkardı. Stüdyo 24 projesinde küçük yaşam alanları tasarladıklarını ifade eden EMA Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmethan Yılmaz, Cadde 24'de ise home-ofis konseptine yoğunlaştıklarını belirterek, arsanın niteliğine ve projenin lokasyonuna göre hareket ettiklerini söyledi.

Yılmaz, proje kapsamında 200 home-ofis ile birlikte 70 tane de cadde mağazası planladıklarını anlatarak,  “Cadde 24 lokasyon olarak çok iyi bir yerde. Havalimanına ve yollara yakın. Yeni yapılan Küçükçekmece Belediyesi'nin binasının karşısında yer alıyor” dedi.

Yüzde 15 indirim

Ahmethan Yılmaz, projenin ortak kullanım alanlarında işlevsel odalar, toplantı odaları, sporsalonları bulunacağını belirterek, 24 saat resepsiyon, smart ofis ve smart asistan olan Cadde 24'te metrekare ortalama satış fiyatının 4 bin 750 lira olarak belirlendiğini anlattı.

Yılmaz, bu fiyatlar üzerinde lansman döneminde yüzde 15 indirim yaptıklarını belirterek,  1-2 hafta içinde satışların büyük bölümünü tamamlayabileceklerini söyledi. Projeye gelen ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Ahmethan Yılmaz, “Hem genç girişimciler hem de kendine iyi bir ofis arayanlara hitap ediyoruz. Ticari alanlarla birlikte 24 saat yaşayan bir yaşam ve çalışma alanı oluşturuyoruz. Buradan ünite alanların 6 aylık sürede yüzde 30 prim yapmasını bekliyoruz” dedi.

‘24 saat yaşayan merkez'

Ahmethan Yılmaz, günümüzde ev ve iş hayatındaki zamansal ve mekânsal ayrımların ortadan kalktığını dile getirterek, şunları aktardı:

“24 konseptini 24 saat yaşayan bina yaklaşımı çerçevesinde geliştirdik. Tasarımcılarımız, mimarlarımız ve yaşam koçlarımızın tutku ve heyecanları, 24 markasını Cadde 24'te bir yaşam markası olarak ortaya çıkardı. Cadde 24 projesinde  home ofis kavramını sadece barınmak ve çalışmak için değil yaşamak için yeniden düşündük. Entelektüel açıdan zenginleştirici, modern bir lüksü erişilebilir fiyatlarla ve ödeme planlarıyla alıcıya sunduk.”
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Halkalı’ya yeni cadde konsepti geliyor
  • 15.04.2014 10:19

Halkalı’ya yeni cadde konsepti geliyor

EMA Ortak Girişimi tarafından İstanbul Halkalı’da inşa edilen Cadde 24 projesi s ...

Cadde 24 ile iş hayatının zaman ve mekan sınırları kalkıyor
  • 12.04.2014 14:51

Cadde 24 ile iş hayatının zaman ve mekan sınırları kalkıyor

Isprtakule'deki Stüdyo 24 ardından Halkalı'da yükselen Cadde 24'ün basın lansman ...

Cadde 24 Halkalı, 14 Nisan'da satışa çıkıyor
  • 01.04.2014 10:03

Cadde 24 Halkalı, 14 Nisan'da satışa çıkıyor

14 Nisan'da basın lansmanı yapılacak olan Cadde 24'ün inşaat çalışmaları başladı ...