maritbet girişmaritbet
G Marin Bayramoğlu'nda konutların yarısı satıldı

G Marin Bayramoğlu'nda konutların yarısı satıldı

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda devraldığı G Marin managed by Divan projesinde satışlar hızla devam ediyor. Yaklaşık 1 ay önce lansmana çıkan toplam556 dairelik projenin yüzde 50’sinden fazlası satıldı

Mar Yapı'nın Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği G Marin managed by Divan projesi konut alıcılarından büyük ilgi gördü. Yaklaşık bir ay önce lansmanı yapılan 556 dairelik projede konutların yarısından çoğu 1 ayda satıldı.

İki etap olarak planlanan G Marin managed by Divan'da ilk etap konutların teslimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağını belirten Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök,  2013 yılında devraldıkları projede hem ailelerin mağduriyetlerini giderdiklerini hem de atıl kalmış bir projeyi canlandırarak bölgenin de değerini yükselttiklerini söyledi.
Projenin 556 daireden oluştuğunu ifade eden Özkök, “Satışa çıktığımız bir ay içerisinde de hem ilk hem de ikinci etaptaki dairelerimizin yarısından fazlasının satışını gerçekleştirdik. Oturuma başlayacak daire sakinleri Divan Grubu'nun sağlayacağı ayrıcalıklı yönetim hizmetlerinden yararlanabilecekler” diye konuştu.  
Geleceğin Kalamış'ı olarak nitelendirilen Bayramoğlu'nda nitelikli ve markalı konuta duyulan ihtiyacı gidermek üzere yatırım yapma kararı aldıklarını belirten Münir Özkök: şunları söyledi:

Orta-üst sınıfa hitap ediyor
“G Marin managed by Divan lokasyonu itibariyle Gebze Sanayi Bölgesi, TÜBİTAK, bankaların bilgi-işlem ve genel merkezleri gibi çok sayıda çalışanın istihdam edildiği bir bölgede yer alıyor. Özellikle buralarda çalışan üst ve orta düzey yöneticilerin konut taleplerine cevap veren bir proje oldu G Marin. Sabiha Gökçen Havalimanı ile E-5 karayolu gibi ulaşım akslarına da yakın olmasının yanı sıra Marmaray'ın açılmasıyla trafikte geçirilecek süre daha da kısalacak, bu da bölgenin avantajları arasında yer alıyor.”


MAĞDURLARI KRİZDEN ÇIKARDI
Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşaatı yarım kalan ve vatandaşların mağdur olmasına neden olan Galatown projesinin tamamlanamaması üzerine harekete geçmişti. Bu kapsamda hacizle bankaya geçen projeyi satın alan Mar Yapı, ilk iş olarak 96 ailenin mağduriyetini gidermiş ve G Marin projesinin rezidans olarak işletilmesi için Divan ile anlaşma imzalamıştı.

Aralık 2014'te teslim
G Marin managed by Divan 35 bin metrekare alan üzerinde 15 blok olarak inşa ediliyor. 200 dairesi ilk etapta olmak üzere projede toplam 556 konut bulunuyor. 33 ila 215 metrekare aralığında daire büyüklüklerine sahip projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçenekleri yer alıyor. 5 katlı ve birbirinden uzak blokları ve deniz manzaralı teraslarıyla dikkat çeken projede, sauna, fitness salonu ve havuzların bulunduğu iki sosyal tesis ile geniş yürüyüş parkurları yer alıyor. Teslimine başlanacak ilk etabın ardından ikinci etaptaki daireler Aralık 2014'te teslim edilecek.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karim Rashid'in yeni tasarımları!
  • 16.02.2022 15:31

Karim Rashid'in yeni tasarımları!

Karim Rahsid, yeni oturma ünite tasarımları ile dikkatleri yine üzerine çekti. İ ...

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!
  • 15.03.2017 14:10

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!

MIPIM Fuarı 2017'de Emlaktasondakika.com'un canlı yayınına katılan Mar Yapı İcra ...

Robert Varon 'G Marin projesinin yüzde 65'ini sattık'
  • 23.08.2014 14:24

Robert Varon 'G Marin projesinin yüzde 65'ini sattık'

Mar Yapı'dan Robert Varon, Emlaktasondakika.com’un canlı yayınına konuk olarak A ...

Divan Grubu GPlus'ı işletecek
  • 31.03.2012 13:03

Divan Grubu GPlus'ı işletecek

Mar Yapı’nın Güneşli'deki G Plus Projesi’nin 2. Etabı'nda işletmeyi Divan Reside ...

Divan Residence at G Tower proje görselleri
  • 30.11.2016 14:34

Divan Residence at G Tower proje görselleri

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen 432 konutlu ...