maritbet girişmaritbet
Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı’da ortaklık devam ediyor

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı’da ortaklık devam ediyor

Daha önce birlikte projeler gerçekleştiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, üçüncü proje için Dragos bölgesini seçti

100 konutluk butik proje olan Loft Dragos, 25 milyon lira yatırımla yükselecek. Daha önce Kurtköy bölgesinde WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı, üçüncü proje için kolları sıvadı. Butik projeler hayata geçiren ortaklık bu kez Dragos bölgesini seçti. Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın üçüncü projesi Loft Dragos, görücüye çıktı. 25 milyon TL yatırımla Dragos'ta hayata geçirilecek projenin inşaatına mayıs ayının ortalarında başlanacak. Loft Dragos projesini geliştirdikleri bölgeyle ilgili bilgileri aktaran Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Dragos'un  gün geçtikçe istikrarlı bir gelişme gösterdiğini söyledi.

Ortaklık olarak yenilenen ve gelişme gösteren bölgelerde proje geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Demirbaş, “Dragos da son dönemde yıldızı parlayan bölgeler arasında yer alıyor” dedi.

İstanbul'un yeni gözde yerleri arasında gösterilen bölgenin gelişme potansiyeli sebebiyle büyük bir yatırımcı kitlesi çektiğini belirten Demirbaş, “Sanayi tipi yapılaşmalar yerine nitelikli konut ve rezidans projelerinin yükseldiği Dragos, planlı ve güvenli bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Parlak bir geleceği olan Dragos'a tren, minibüs, deniz otobüsü, metro ve benzeri araçlarla ulaşmak mümkün” diye konuştu.

Demirbaş, doğa ve denizle iç içe olmasından dolayı tertemiz bir havaya sahip olan bölgenin, İstanbul'un merkezi noktalarına kolay ulaşım imkânı sunduğunu ifade etti.

Lansmana özel fiyat

Loft Dragos'un yükseleceği bölgenin 500 dönümlük bir sanayi arazisinin dönüşmeye başladığı alan olduğunu söyleyen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı da,  “Bu bölge için Anadolu yakasının sahile yakın tek kentsel dönüşüm noktası diyebiliriz” şeklinde konuştu. Arsa sahipleri hakkında da bilgi veren Maraşlı, “Bölgedeki dönüşen fabrikaların sahipleri fabrikalarını şehir dışına taşımış durumdalar. Arı Makina Sanayii sahibi Arıer Ailesi,  Mes Alüminyum'un sahibi Düzyol Ailesi ve Es Voleybol'un sahibi Uç Ailesi, bölgedeki arsa sahiplerinden bazıları…” dedi. 

Fiyat politikasıyla ilgili bilgi veren Maraşlı, şu an metrekare ortalama satış fiyatının 4 bin 500 TL olduğunu belirterek, “Bu rakam lansmana özel olduğu için kısa zaman sonra değişecek” diye konuştu. Projede konut fiyatları 300 bin liradan başlayıp, 931 bin liraya kadar yükseliyor.

WRoof'un % 60'ı satıldı

Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat Ortaklığı'nın Kurtköy'de inşa ettiği WBahçe projesinde yaşam başladı. Bu projede satışı devam eden 5 konut hemen teslim ediliyor. WRoof projesinde de satışlar ve inşaat devam ediyor. Kurtköy'ün çehresini değiştirmesi planlanan projede satışların % 60'ı tamamlandı. 2015 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede konut fiyatları 210 bin TL'den başlayarak 535 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Konutlar 2016'da teslim edilecek

2016 yılının mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Loft Dragos projesi, 100 konut ve alanları 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 15 bin metrekare inşaat alanına sahip Loft Dragos, alanları 74 metrekare olan değişik tiplerde 1+1'ler, alanları 109 ile 123 metrekare arasında değişen 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Projedeki konutlarda alanları 13 ila 18 metrekare arasında değişen geniş balkonlar yer alıyor. 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana gelen projede, konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor.

Deniz manzaralı olacak

Sahil yolu, minibüs yolu, metro durağı, D-100 ve deniz otobüsü hatlarının ortasında yükselecek Loft Dragos'ta, kapalı yüzme havuzu, fitness center, business center, sauna, çok amaçlı spor alanı, çok amaçlı kapalı salon, concierge ve hizmet alanı bulunuyor. Tüm cepheleri deniz manzarasından pay alabilecek şekilde tasarlanan projenin mimarı tasarımı Aykut Akın tarafından yapıldı.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor
  • 21.04.2014 17:19

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor

Emre Maraşlı ile Sefa Demirbaş, yeni proje Loft Dragos'un detaylarını emlaktason ...

Loft Dragos projesinin lansmanı yayında
  • 21.04.2014 16:51

Loft Dragos projesinin lansmanı yayında

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı'nın yeni projesi Loft Dragos'un basın lansmanı ...

Loft Dragos projesinin foto galerisi yayında
  • 25.10.2014 13:54

Loft Dragos projesinin foto galerisi yayında

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı işbirliğiyle yükselen Loft Dragos, Kartal'da yer ...

Loft Dragos, Ariston'u tercih etti
  • 27.12.2016 13:44

Loft Dragos, Ariston'u tercih etti

İstanbul Kartal Dragos'ta hayata geçirilen Loft Dragos Kartal projesinde Aristo ...

Dragos ve Kurtköy projeleri için son 2 hafta...
  • 25.10.2014 13:49

Dragos ve Kurtköy projeleri için son 2 hafta...

Erguvan İnşaat ve Demirbaş yapı'nın Loft Dragos ile Avlu Kurtköy projelerinde se ...

Burada kiranız garanti altında!
  • 09.07.2014 09:45

Burada kiranız garanti altında!

Loft Dragos Kartal projesinde dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor ...