maritbet girişmaritbet
Erguvan Demirbaş İnşaat, Kurtköy’de beyaz yakalı için loft daire yapacak!

Erguvan Demirbaş İnşaat, Kurtköy’de beyaz yakalı için loft daire yapacak!

Teknopark’ın tamamlanmasının ardından beyaz yakalıların akın edeceği Kurtköy’de ilk projesi W Bahçe’yi hayata geçiren Erguvan Demirbaş İnşaat, bölgedeki ikinci projesinde ise yüksek tavanlı loft daireler tasarlayacak

İki genç girişimcinin güç birliğinden doğan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat, Kurtköy'de yeni bir proje geliştirmeye hazırlanıyor. Daha öncede bölgede proje geliştiren firma, W Bahçe Kurtköy'ün ardından yeni projesini eylülde satışa sunacak.

Firma olarak İstanbul'un gelişen merkezlerinden Kurtköy'e odaklandıklarını belirten Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, 2008 yılında başladıkları işbirliğini, Kurtköy'ün gelişim potansiyeline inanarak, bu bölgeye taşımaya karar verdiklerini ifade etti.

Bir anlamda Kurtköy'e olan inançlarını test etmek için kollarını sıvadıklarını söyleyen Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, bölgedeki ilk projeleri W Bahçe Kurtköy'ün başarısıyla Kurtköy'de yeni projeler üretmek için devam kararı aldıklarını vurguladı.

Kurtköy'de 136 konuttan oluşan W Bahçe Kurtköy projesinde hemen hemen satışları tamamladıklarını ifade eden Maraşlı ve Demirbaş,  eylül ayında satışa çıkartmayı planladığı yeni projesinin çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını anlattı.

Projedeki tüm evlerin bir bahçeye sahip olduğu W Bahçe Kurtköy ile bahçe konseptini Kurtköy ile tanıştırdıklarını anlatan Maraşlı ve Demirbaş, nisan ayında kurulan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ imzasıyla da Kurtköy'ün ilk loft konseptine sahip projesini inşa edeceklerinin altını çizdi.

‘Teknopark bölgeyi geliştirecek'
Kurtköy'ün gelişim potansiyellerinin önemine vurgu yapan Erguvan Demirbaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Maraşlı, bölgede yapılacak olanTeknopark'ta ilk yıl 2 bin, 10 yıllık zaman içinde ise 30 bin beyaz yakalının çalışacağını kaydetti. Maraşlı, bölgeye değer katan bir diğer yatırımın da Turkish Technic'in Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) projesi olduğu bilgisini verdi.

Maraşlı, “HABOM, Avrupa, Asya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerinin havayolları bakım üssü haline gelecek. Binlerce beyaz ve mavi yakalı çalışacak” dedi.

‘Bölgede açık var'
Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Demirbaş da, bölgede konut açığı bulunduğuna işaret etti. Kurtköy'deki konsept projelerde yer alan konut sayısının bin 500 – 2 bin civarında olduğunu kaydeden Demirbaş, “Yeni yatırımlarla on binlerce beyaz yakalının ve bir o kadar da mavi yakalının çalışacağı Kurtköy'de nitelikli barınma ihtiyacını karşılayacak yeni projelere ihtiyaç var” dedi. Demirbaş, “W Bahçe projemizin satış başarısı da bunu ispatladı. W Bahçe'deki dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 seviyelerine çıktı” dedi.

‘Dev firmaları çekiyor'
Kurtköy'e Avrupa'nın en büyük fuar alanlarından birinin yapılmasının planlandığını da ifade eden Emre Maraşlı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, HABOM ve fuar projesinin de etkisiyle büyük ölçekli firmaların operasyon merkezlerinin de Kurtköy ve çevresine taşındığına işaret etti.

‘Alıcı profili değişti'
Sefa Demirbaş, bölgenin gelişimiyle birlikte konut alıcılarının profilinin değiştiği belirterek, “Kurtköy yatırımcıların alım yaptığı bir bölgeydi. Konut alanların yüzde 20'si oturum amaçlı konut alırken, yüzde 80'i yatırım amaçlı alıyordu. Bu durum bugün için yüzde 50 yatırım, yüzde 50 oturum amaçlı alım şeklinde değişti” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte 360 Kurtköy'ün detayları!
  • 21.10.2015 17:22

İşte 360 Kurtköy'ün detayları!

Demirbaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ve Hanesel Yapı Yönetim Kur ...

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor
  • 21.04.2014 17:19

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor

Emre Maraşlı ile Sefa Demirbaş, yeni proje Loft Dragos'un detaylarını emlaktason ...

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor
  • 18.11.2013 17:09

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ve Erguvan İnşaat Yönetim Kur ...

Demirbaş Yapı’dan 250 milyon liralık yeni proje
  • 21.06.2017 14:43

Demirbaş Yapı’dan 250 milyon liralık yeni proje

Demirbaş Yapı’nın Genel Müdürü Sefa Demirbaş Kurtköy projesinin tesliminin ardın ...

Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!
  • 06.03.2017 09:01

Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!

Erguvan Premium Residence'ta daireler içerisinde ankastre ürünler yer alırken, K ...

Erguvan İnşaat’tan konut alıcısına peşinat kolaylığı
  • 05.08.2016 13:13

Erguvan İnşaat’tan konut alıcısına peşinat kolaylığı

Markalı konut projeleri ile gündemde olan Erguvan İnşaat, satışı süren konut pro ...