maritbet girişmaritbet
Dekar DK'nın 'bahçeli evler'i yok sattı

Dekar DK'nın 'bahçeli evler'i yok sattı

Bahçeli evler yapan Dekar’ın projeleri yoğun talep görüyor

Bahçeşehir'deki Asmalı Sokaklar'ı satışa çıkaran firma lansmandan önce bu evlerin yarısını satmayı başardı
Bahçeli evler konusunda uzmanlaşan Dekar DK, Bahçeşehir'deki 22 dönüm üzerinde 100 bahçeli evden oluşan Asmalı Sokaklar projesini satışa çıkardı. Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, şimdiye kadar çok sayıda bahçeli ev yaptıklarını belirterek, bunların satışında sıkıntı yaşamadıklarını ve yok sattıklarımı söyledi.

İstanbul'da bahçeli evlerin arazi azlığı nedeniyle pek yapılamadığına dikkat çeken Salih Kuzu, "İnsanlara ‘nasıl bir evde oturmak istiyorsunuz?' diye sorulduğunda bahçeli ev isteyenlerin oranının yüzde 95'ler seviyesinde bulunduğunu görüyoruz. Bu nedenle bizim projelere çok ilgi var" dedi.

Salih Kuzu, projelerden bahçeli ev alanların büyük oranda oturduğunu anlatarak, “Asmalı Evler projemizin yüzde 93'ü doldu. Alanlar hemen oturmaya başlıyor. Ev teslim almaya gelenler eşyalarıyla gelip hemen taşınıyorlar” diye konuştu.
Salih Kuzu, bahçeli evlerin ilgi görmesinde prim yapmalarının da etkili olduğunu anlatarak, "2 yıllık süreçte daha önceki projemiz Asmalı Evler yüzde 100 oranında prim sağladı" diye konuştu.

Evlerin yarısını tüketti

Salih Kuzu, yeni projeleri olan Asmalı Sokaklar'ın da yoğun ilgi gördüğünü anlatarak, lansmandan önce konutların yarısını sattıklarını söyledi. Kuzu, daire büyüklüklerinin brüt 123 ile 158 metrekare arasında bulunduğunu vurgulayarak, “2+1 ve 3+1 bahçeli evler yaptık. Dairelerin metrekareleri küçülünce alım gücü daha çok artıyor” dedi. 50 milyon liraya mal olacak projedeki konutların fiyatlarının 420 ile 830 bin lira arasında değiştiğini açıklayan Kuzu, projenin 2015 yılının mayıs ayında tamamlanacağını ifade etti.

Bahçeli ev denilince akıllara pahalı ev konseptinin geldiğini belirten Salih Kuzu, projede metrekare fiyatlarının 3 bin 450 lira ile 5 bin 200 lira arasında değişmesinin projeyi cazip kıldığını söyledi.

Her evde bahçe standart olacak

Salih Kuzu, İstanbul'da yaşam tarzı beklentilerine yönelik olarak projeyi bahçeli ev konseptiyle geliştirdiklerini ifade etti. Projedeki her evin bir bahçesinin bulunduğunu ve bağımsız girişlere sahip olduğunu anlatan Kuzu, “Projedeki her evin kendisine ait 36 ile 200 metrekare arasında bahçesi bulunuyor. Otoparkları da tamamen yerin altına aldık. Site içerisinde yol ve Otomobilgörünmüyor. Otoparklardan normal katlara çıkışla herkesin evine gitmesi mümkün olacak" diye konuştu.

700 bahçeli ev daha geliyor

Firma olarak gelecek dönemde yeni projelerin temelini atacaklarını kaydeden Salih Kuzu, yeni yatırımlarla ilgili olarak şunları söyledi: "Beylikdüzü'nde 78 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 400 konutluk proje hedefliyoruz. Daha geniş bir alana sahip olan Bahçeşehir'de ise etap etap 700 civarında daha ev hayata geçireceğiz. Bunların hepsi benzer konseptte olacak. Sonbahar gibi bu projemize başlamayı planlıyoruz. Bahçeli konseptte yaptığımız projelerin markasını Asmalı olarak belirledik."

Yavuz Karaman 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Salih Kuzu, Asmalı Sokakları anlattı
  • 18.04.2014 16:29

Salih Kuzu, Asmalı Sokakları anlattı

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Asmalı Sokaklar projesini emlaktason ...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir foto galerisi
  • 11.03.2014 10:33

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir foto galerisi

Bahçeşehir'de konumlandırılan Asmalı Sokaklar, Dekar Yapı tarafından inşa ediliy ...

Asmalı Sokaklar tam zamanında teslim edildi!
  • 25.06.2015 11:29

Asmalı Sokaklar tam zamanında teslim edildi!

Dekar DK imzalı Asmalı Sokaklar projesi toplamda 100 bahçeli evden meydana gelme ...

Yaşamınızın hikayesi için bahçeli bir eve davetlisiniz!
  • 30.10.2014 17:29

Yaşamınızın hikayesi için bahçeli bir eve davetlisiniz!

Az katlı bloklarda 100 konuttan oluşan Asmalı Sokaklar'da fiyatlar 470 bin TL'de ...

Bahçeli ev istediniz, Dekar yaptı!
  • 27.07.2014 13:19

Bahçeli ev istediniz, Dekar yaptı!

Dört tip ve 22 bloktan oluşan Asmalı Sokaklar, "bahçeli ev" konseptiyle dikkat ç ...

Asmalı Sokaklar’da satılık evlerin fiyatı ne kadar?
  • 05.07.2014 10:16

Asmalı Sokaklar’da satılık evlerin fiyatı ne kadar?

Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de22 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Asm ...