maritbet girişmaritbet
Code İstanbul'un kaba inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı

Code İstanbul'un kaba inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı

Yazıcıoğlu İnşaat tarafından Bahçelievler’de inşa edilen Code İstanbul projesinde satışlar başladı. Kaba inşaatının yüzde 70 oranında tamamlandığı butik konseptli projede 2 blokta 90 daire yer alıyor

Markalı konut projeleri sektörüne yeni yaşam alanları kazandırmak hedefi ile yola çıkan Yazıcıoğlu İnşaat, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesini satışa çıkardı. Yazıcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yazıcıoğlu, proje geliştirirken İstanbul'un merkezi noktalarını seçtiklerini belirterek, Code İstanbul'u da bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiklerini anlattı. Yazıcıoğlu, kendilerine ait 7 bin metrekarelik arsada 90 dairelik bir proje yaptıklarını belirterek, en küçüğü 145 metrekarelik 2+1'lerden oluşan projede büyük dairelere yer verdiklerini anlattı. Bölgeden gelen talebin büyük dairelere yoğunlaştığını dile getiren Yazıcıoğlu, resmi satışlara 9 Kasım'da başladıklarını söyledi.

Öz sermaye kullanıyor
Davut Yazıcıoğlu, Code İstanbul'un dördüncü projeleri olduğunu belirterek, finansmanı ise öz sermayeden karşıladıklarını açıkladı. Bu sayede inşaattaki riski ortadan kaldırdıklarının altını çizen Yazıcıoğlu, “Aileden inşaatçıyız ama şirketimizi 2003 yılında kurduk ve hep öz sermayemizle iş yaptık. 3 banka ile anlaşmamız var. İnşaatlarımızı da belli bir seviyeye getirdikten sonra satışa çıkıyoruz. Bu da tüketicilerde güven oluşturuyor” diye konuştu.
Davut Yazıcıoğlu, projenin kaba inşaatının yüzde 70 oranında tamamlandığını belirterek, “1.5 aya kadar kabayı bitirmiş oluruz. Aralık 2014'te de konutları teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. Davut Yazıcıoğlu, projede 15 bin metrekarelik satılabilir alanı bulunduğunu ve fiyatlarınınsa 507 bin liradan başladığını belirterek, “Fiyatlar 1.2 milyon liraya kadar çıkıyor. Toplam ciro beklentimiz ise 70 milyon lira” açıklamasını yaptı. Projenin akıllı ev sistemleriyle inşa edildiğini ifade eden Yazıcıoğlu, her daireye en az iki otopark vereceklerini ve her kata 3 asansörün çıkacağını söyledi. 

Yüzde 80'i yeşil alan
Code İstanbul'da 2+1 dairelerden, 3+1 daire seçeneklerine ve geniş yaşam arzulayanlar için 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Code İstanbul'da projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak konumlandırılırken, bu alanlarda özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı yer alacak. Projede fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, sauna, bilardo salonu, masa tenisi ve vitamin bar gibi pek çok seçenek bulunuyor.

SİTE İSTANBUL'A BAŞLIYOR 
Davut Yazıcıoğlu, Code İstanbul projesinin ardından yeni bir proje için daha düğmeye bastıklarını söyledi. ‘Site İstanbul' adındaki projenin, Code İstanbul gibi Bahçelievler'de yükseldiğini anlatan Yazıcıoğlu, şu bilgileri verdi: “56 daire ve 11 dükkândan meydana gelen Site İstanbul projesi, 105 metrekarelik 2+1 ve 135-155 metrekarelik 3+1 konutlardan oluşuyor. Fiyatların 400 bin lira ile 700 bin lira arasında değiştiği Site İstanbul'da arsa alanı 3 bin metrekare olarak belirlendi.” Yazıcıoğlu, “Proje içerisinde kapalı otopark, kontrollü site giriş ve çıkışı, 7 gün 24 saat güvenlik, fitness center gibi birçok seçenek yer alıyor. Site İstanbul projesi konum olarak havalimanı, metrobüs ve metroya 5 dakika, deniz otobüsüne 10 dakikalık mesafede hayat buluyor” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Davut Yazıcı Code İstanbul projesini anlatıyor
  • 11.11.2013 14:58

Davut Yazıcı Code İstanbul projesini anlatıyor

Yazıcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yazıcı, Code İstanbul'un detaylar ...

Code İstanbul Evleri projesinin tanıtım filmi yayında
  • 30.10.2013 15:40

Code İstanbul Evleri projesinin tanıtım filmi yayında

Code İstanbul Evleri projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayı ...

Code İstanbul örnek daire görselleri yayında
  • 30.10.2013 14:09

Code İstanbul örnek daire görselleri yayında

Code İstanbul Bahçelievler projesinin örnek daire görselleri yayında ...

Code İstanbul projesinin foto galerisi
  • 30.10.2013 14:06

Code İstanbul projesinin foto galerisi

Code İstanbul projesi Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ...

Bahçelievler’de Code İstanbul yükseliyor! Nasıl mı?
  • 04.10.2014 09:00

Bahçelievler’de Code İstanbul yükseliyor! Nasıl mı?

Code İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 515 bin liradan başlıyor ...

Bahçelievler'de yeni bir Code!
  • 01.10.2014 16:40

Bahçelievler'de yeni bir Code!

Fiyatların 515 bin liradan başladığı Code İstanbul, Bahçelievler'de yer alıyor ...