maritbet girişmaritbet
Baumit Protect 2K Elastic ile su sızıntısı kontrol altında

Baumit Protect 2K Elastic ile su sızıntısı kontrol altında

Baumit, Protect 2K Elastik ürün grubu ile yaşam alanlarında su sızıntısını kontrol altına almanıza yardımcı oluyor.

Yaşam alanları için su yalıtımının önemi tartışılmaz. Uygun su yalıtımı yapılmadığı takdirde yapıda yaşanan su sızıntısı, duvarda, küf, mantar, kararma ve diğer zararlı organik maddelerin oluşmasına sebep olur. İnovatif ve sürdürülebilir bakış açısı ile üstün performanslı çözümleri bir araya getiren Baumit, çimento ve sentetik reçine esaslı, çift bileşenli, tam elastik su yalımı sistemleri Protect 2K Elastik ürün grubu ile yaşam alanlarındaki su sızıntısını kontrol altına almanıza yardımcı oluyor.

İnsan yaşamı için oldukça önemli olan su, yaşam alanlarımızı da bir o kadar korumamız gereken unsurdur. Uygun su yalıtımı yapılmadığında binada yaşanan su sızıntısı duvarda küf, mantar, kararma ve diğer zararlı organik maddelerin oluşmasına sebep olur. Çimento ve sentetik reçine esaslı, çift bileşenli, tam elastikProtect 2K Elastic su yalımı ürün grubu ile Baumit, yaşam alanlarını su sızıntılarına karşı korumanızı sağlıyor.

Baumit Protect 2k Elastic, tüm yapılarda, iç ve dış mekanlarda, zeminde ve duvarda kullanılabilmesiyle öne çıkıyor.Tam elastik yapısı ile her iklim koşuluna uygun olan Baumit Protect 2k Elastic, sıcaklık değişimlerinde sıfır yüzey gerilimi sağlıyor.İçme suyu depolarında ve zorlu şartlarda güvenli bir koruma sağlayan Baumit Protect 2k Elastic; su altında kalan alanlarda (yüzme havuzu, içme suyu depolama tankı, vb.), balkonlarda, teraslarda, temel ve perde duvarlarında, yüksek elastikiyet gerektiren yaya ve yük trafiği ortamlarında, tuz seviyesinin yüksek olduğu korozif ortamlarda, dış cephelerde doğrudan seramik malzemenin altına, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baumit Protect 2K Elastic ile su sızıntısı kontrol altında
  • 01.12.2020 10:40

Baumit Protect 2K Elastic ile su sızıntısı kontrol altında

Baumit, Protect 2K Elastik ürün grubu ile yaşam alanlarında su sızıntısını kontr ...