maritbet girişmaritbet
İstanbul Havalimanı'nda bayrama özel otopark kampanyası

İstanbul Havalimanı'nda bayrama özel otopark kampanyası

İstanbul Havalimanı, yolcuların Kurban Bayramı’nda sevdiklerine en hızlı şekilde ulaşmaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Yolculuk deneyimini yüksek bir memnuniyete dönüştürme hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve tam kapasite ile hizmet sunmaya başladığı günden bu yana 23 milyon 795 bin 649 yolcunun ağırlandığı ve iç-dış hat dahil 148 bin 784 uçuşun gerçekleştiği İstanbul Havalimanı, tam kadroyla bu bayramda da yolcularını ağırlamaya hazır.

Yolcuların konforu için tüm hazırlıklar tamam…

Havalimanı işletmesinde yolculuk memnuniyetini hizmet skalasının en üst noktasına konumlandıran İGA, bayram boyunca tüm operasyon ekibiyle görev başında olacak. Kurban Bayramı vesilesiyle tüm senaryolara karşı hazırlıklarını tamamlayan İstanbul Havalimanı operasyon ekibi, yaşanması muhtemel yoğunluğa karşı da tüm önlemleri alıyor. Bu kapsamda bayram süresince özellikle yolcu yoğunluğunun yaşanacağı bagaj kontrol noktalarına ilave x-ray ve takviye personel planlamaları gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra yiyecek, içecek, otopark ve dinlenme alanlarında yolcuların maksimum konforu için de gerekli düzenlemeler yapıldı.

Kurban Bayramı'na özel otopark kampanyası

Kurban Bayramı'nda İstanbul Havalimanı'nı kullanacak yolcular için özel otopark kampanyası da başlıyor. 08 – 11 Ağustos 2019 tarihleri arasında İstanbul Havalimanı otoparkına 10 günlük abonelik yaptıran yolculardan 7 günlük abone ücreti olan 298 TL alınacak. Kampanyaya 11 Ağustos 2019 saat 23:59'a kadar kayıt olunabilecek. Diğer yandan, sadece havalimanı içinde değil, dışında da bayrama hazırlık çalışmaları sürüyor. Yol güzergâhında oluşabilecek trafik yoğunluğunu da göz önüne alan İGA, Havaist otobüs seferlerinde herhangi bir aksaklık ve mağduriyet yaşanmaması için ekipler ve seferler arasındaki koordinasyonu da güçlendirdi.

Bayram yolculuğunuza hızlı bir başlangıç yapın…

Kısa bir süre önce hayata geçen ve pasport geçişini kolaylaştıran “Hızlı Pasport Geçiş Sistemi” bayramın bayram gibi olmasını sağlayacak. Pasaport kontrolü için banko sırasına girmenize gerek bırakmayan iki aşamalı bir sistem olan Hızlı Pasport Geçiş Sistemi, 20 saniyede pasaportunuzla geçiş yapmanıza olanak tanıyor. İstanbul Havalimanı'nın en büyük kazanımları arasında yer alan 13 check-in adasında 500'ün üzerinde kontuar hizmetiyle check-in ve bagaj işlemlerini de hızlıca yapmak mümkün.

Uçuş öncesi keyifli bir mola için İGA Lounge hazır…

İstanbul Havalimanı'ndan başlayan seyahatler sırasında sunulan ayrıcalıklı hizmetlerle yolculuğunuzu keyfe dönüştürmek için İGA Lounge da hazır. Sunduğu hizmetle ile yolculuk deneyimini üst noktalara taşıyan İGA Lounge, 584 kişilik oturma kapasitesi ile 24 saat boyunca hizmet veriyor. Türk ve dünya lezzetlerini barındıran mutfağıyla damaklara hitap eden İGA Lounge, bayram öncesi keyifli bir mola için yolcularını bekliyor.

Bayram hediyeleri Duty Free'den…

Birbirinden farklı ürün seçenekleriyle yolculara bir çok alternatif sunan Duty Free, İstanbul Havalimanı'ndan seyahat edecek yolculara özel indirimler de sunuyor. Yolcular, Bayram hediyelerini almak için Duty Free'nin zengin ürün seçeneklerini uygun fiyat avantajıyla satın alma olanağına da sahip olacak.

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu Kurban Bayramı için gerçekleştirilen hazırlıklara yönelik şunları söyledi: “İstanbul Havalimanı'nda ikinci bayramımızı karşılamanın ve yine yüz binlerce yolcuyu ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz. İstanbul Havalimanı'ndan seyahat yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Misafirlerimizin bayram süresince konforlu bir yolculuk geçirmesi bizler için çok önemli. İstanbul Havalimanı'nı kullanarak bayram tatili yaşayacak yolcularımızın rahat, huzurlu ve sorunsuz bir şekilde seyahatlerinin gerçekleştirmelerini sağlamak birinci önceliğimiz. Birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Kurban Bayramı'nda yolcularımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu vesile ile milletimizin ve tüm Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor; sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram diliyorum.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz