maritbet girişmaritbet
Kaleseramik, Çin’deki yapı fuarında ilgi odağı oldu

Kaleseramik, Çin’deki yapı fuarında ilgi odağı oldu

Kaleseramik, Çin’de düzenlenen uluslararası Hospitality Design & Supplies Expo’ya (HDE) katıldı.

Türkiye'nin uluslararası seramik pazarındaki lider firması Kaleseramik, Çin'de düzenlenen uluslararası Hospitality Design & Supplies Expo'ya (HDE) katıldı. Oteller ve ticari alanlar başta olmak üzere yapı malzemeleri alanında sektörün küresel ölçekteki en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen fuarda, Kaleseramik yenilikçi ürün ve çözümleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

Yıllık 64,5 milyon metrekare üretim kapasitesi ile Avrupa'nın en büyük 5'inci dünyanın en büyük 15'inci seramik üreticisi Kaleseramik, Çin'in Shanghai şehrinde düzenlenen Hospitality Design & Supplies Expo'ya damgasını vurdu. 30 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen uluslararası fuarda ilk kez yerini alan Kaleseramik; yenilikçi ürünlerini Çinli tüketici ve profesyonellerin yanı sıra farklı coğrafyalardan gelen katılımcılarla buluşturdu. Kaleseramik standında yer alan Kalesinterflex Porselen Plakalar ve porselen karolar ile banyo mobilya ürünleri, iç mekan tasarımcıları ve satınalma ekiplerinin yanı sıra genel fuar ziyaretçilerinin de büyük beğenisini kazandı.

Kaleseramik'in, büyük ebatlı seramiklerle mekanlarda kesintisiz, bütünsel bir görünüm talebini karşılayan geniş içerikli koleksiyonları ve Kalesinterflex'in alışılmışın dışında yeni kullanım alanları fuar alanında farklı şekillerde sergilendi. Fuar'da ayrıca Kale Banyo'nun her tüketicinin kendi yaşam alanını kurgulaması için farklı tarzlara özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler sunduğu banyo mobilyaları da yer aldı. 

Kalesinterflex uluslararası pazarda da büyük ilgi görüyor

Seramik sektörüne bugüne kadar birçok inovatif ürün kazandıran Kalebodur; sadece ülkemizde değil, yurt dışındaki çok önemli projelerin de tercih edilen markası olmaya devam ediyor. Özellikle Kalebodur imzası taşıyan dünyanın en büyük, en ince, en hafif, en fonksiyonel ve en özel porselen seramiklerinden biri olan Kalesinterflex; çevre dostu yapısı, kolay kullanımı ve üstün özellikleriyle mimari projelerin vazgeçilmez ürünü haline gelmiş durumda. 

Ar-Ge ve porselen teknolojisine yapılan yatırımların bir sonucu ve aynı zamanda Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur'un vizyonunun, sezgisinin, gücünün ve cesaretinin bir örneği olan Kalesinterflex, kullanıcılarının deyimi ile devrim niteliğinde bir ürün olarak sektörde de fark oluşturuyor. Kaleseramik tarafından 16 yıldan beri geliştirilmeye devam edilen Kalesinterflex, iç mekan duvar ve zeminlerin yanı sıra dış cephelerde mimarların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

Dünyanın en büyük seramik karo üreticisi Çin başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç edilen Kalesinterflex, bugün artık konvansiyonel kullanım alanlarının dışında mutfak mobilya ve tezgahlarından dış mekan mobilyalarına, banyo mobilyalarından lavaboya pek çok alanda kullanılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül
  • 28.03.2023 13:18

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül

Kaleseramik, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Gelec ...

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı
  • 10.11.2022 17:22

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı

Kaleseramik, sektöre yön veren dünyaca ünlü firmaları bir araya getiren UNICERA ...

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı
  • 30.06.2022 11:20

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı

Türkiye’nin seramik sektöründeki lider markası Kaleseramik, Turkishtime Dergisi' ...

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!
  • 23.06.2022 10:56

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!

Modern hayatta alışılagelmiş malzemeler yeni anlamlar kazanırken, farklı özellik ...

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı
  • 03.06.2022 13:33

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı

Kaleseramik, İstanbul Sanayi Odasınca (İSO) hazırlanan "Türkiye'nin 500 Büyük Sa ...

Kaleseramik, Çanakkale’de 800 kişilik işbaşı eğitim programı başlıyor
  • 29.12.2021 09:40

Kaleseramik, Çanakkale’de 800 kişilik işbaşı eğitim programı başlıyor

Yeni yılda Çanakkale İŞKUR ve Kaleseramik iş birliği ile toplamda 800 kişilik iş ...