maritbet girişmaritbet
Emirates'in Premium Ekonomi ürünü görücüye çıkıyor!

Emirates'in Premium Ekonomi ürünü görücüye çıkıyor!

Emirates, iyileştirmeler yapılan ve yenilenmiş bir görünüme kavuşan en yeni A380 uçağındaki yeni Premium Ekonomi kabin ürününü görücüye çıkarıyor.

Emirates Havayolu Başkanı Sır Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Emirates A380 gökyüzünde en çok ilgi gören seyahat deneyimlerinden biri olmuştur ve şimdi bu deneyimi daha da iyi hale getirdik. Diğer havayolu şirketleri tasarrufa giderken, Emirates olarak pandemi tedbirleri nedeniyle askıya aldığımız, düzenlediğimiz ürün ve hizmetleri tekrar kullanıma açarak, yeni hizmetler ve iyileştirmeler sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İyisiyle Üçün vaadimize sadık kalarak, yolcularımıza mümkün olan iyi deneyimi sunmak için yatırım yapmaya devam ediyoruz."

Havayolu en yeni A380 uçağını bu hafta Airbus'ın Hamburg tesisinden teslim alırken, kalan 5 A380 siparişini de 2021 ve 2022 yıllarında premium ekonomi kabinlerle teslim alacak. Emirates'in premium ekonomi koltukları, 2023 yılında filoya katılması planlanan Boeing 777X'lerden bazılarında da yer alacak. Emirates, mevcut A380 filosunda da donanım iyileştirmesine gitmeyi planlıyor.

Sır Tim Emirates'in premium ekonomi kabinleriyle ilgili "Premium Ekonomi ürünümüz, Emirates'in marka olarak en yüksek kaliteye sahip, tam kapsamlı hizmet veren havayolu konumlandırmasına uygun olarak dikkatli bir şekilde geliştirildi. First, Business ve Ekonomi sınıflarındaki seyahat deneyimlerimizi ilk sunduğumuz zaman sektör standartlarını yeniden belirlemişti. Yeni Premium Ekonomi ürünümüzün de farklı bir üst düzey hizmet olarak damga vuracağına inanıyoruz. Pazara sunmak için elverişli sayıda koltuğa ulaşana kadar, Emirates Premium Ekonomi deneyimini değerli yolcularımıza ücretsiz bir sınıf yükseltme olarak sunmayı planlıyoruz. Yolcularımızın en yeni hizmetimizi tüm sınıflarda deneyimleyebilmesi için, en yeni A380 uçağımızı çeşitli rotalarda kullanacağız." Dedi.

Emirates, önümüzdeki haftalarda Premium Ekonomi donanımlı A380 uçağının hangi rotalarda kullanılacağını açıklayacak.

Premium Ekonomi: Konfor ve Ferahlık

Emirates merakla beklenen premium ekonomi kabının detaylarını görücüye çıkardı. 2-4-2 şeklindeki yerleşimli kabinde 56 koltuk yer alıyor.

102 cm'e ulaşan geniş koltuk aralığıyla, Emirates'in premium ekonomi koltuğu 49,5 cm genişliğe sahiptir,20 cm'lik eğimle konforlu bir yatak konumuna gelebilir ve uzanmak için geniş bir alan sunar. Krem renkte leke tutmaz deri döşemesi ve dikiş detayları ile Business Class benzeri ahşap panel kaplamasına sahip koltuklar, 6 yönde ayarlanabilir koltuk başlıkları, bacak ve ayak dinlendirme platformlarıyla konfor ve destek sunmak için tasarlanmıştır

Emirates'in ödüllü platformu içe üzerinden müzik, film, TV ve daha birçok içeriğin keyfini çıkarmak için her bir koltukta ekonomi sınıfındaki en geniş 13.3” ekran kullanıldı.

Yolcular ayrıca kolayca erişilebilen koltuk içi şarj noktaları, geniş yemek masası ve yan taraftaki kokteyl masası gibi düşünceli dokunuşlarla karşılaşacak.

Yolculara özel iki tuvaleti bulunan Emirates Premium Ekonomi, uçağın ana gövdesinin ön kısmında yer alıyor.

Emirates'in Premium Ekonomi koltuklarını daha detaylı incelemek için videoyu izleyebilirsiniz.

First Class: Daha Fazla Özel Alan Ve Lüks

Emirates'in yeni A380 uçağında havayolunun 14 özel First Class süiti de orijinal suitlere göre daha fazla özel ve konfor alanı için daha geniş ve uzun kapılarla yenilendi. 

Uçağın ana gövdesinden üst kata çıkan spiral merdivenlerden, Düş Spa'daki yenilenmiş dekoratif öğeler ve modern aksesuarlara kadar, kabin detayları yeni motifler ve renklerle yenilendi.

Business Class: Yeni Lüks Kaplamalar

Emirates, her bir yolcu için üst düzey özel alan sunan, doğrudan koridor erişimi, kişiye özel mini bari, kişisel eşyalar için geniş depolama alanı ve tamamen yatağa dönüşebilen popüler A380 Business Class koltuklarını yolculara sunmaya devam ediyor. 

76 koltuğun tamamı, Emirates'in Boeing 777 Gamechanger uçağındaki Business Class'a benzer şekilde, executive jetlerden ilham alan şampanya rengindeki deri döşemeler ve ahşap kaplamalarla yenilendi.

First ve Business Class yolcularının kullanımına özel olarak, uçağın üst gövdesinin arka kısmında yer alan uçak içi dinlenme salonunda da aynı renk yelpazesi uygulandı.

Ekonomi: Ezber Bozan Koltuklar

Emirates, yeni A380 uçağındaki 338 Ekonomi koltuğunu tamamen deri koltuk başlıkları ve en uygun destek için dikey olarak ayarlanabilen esnek yan panellere sahip ergonomik koltuklarla değiştirdi.

Bu yeni koltuk modeli, Emirates'in Boeing 777 Gamechanger uçağındaki mevcut versiyonun daha da gelişmiş halini sunuyor. Her koltuktaki katlanır masalarda sık ahşap dokulu kaplama ve Emirates'in ödüllü platformu içe'in keyfini çıkarmak için 13.3 inç” büyüklüğünde kişisel ekran yer alıyor. 

Yenilenen kabin iç tasarımı

Emirates A380'in iç tasarımında yolcular, yeni kaplamalar ve Ghaf (prosopis cineraria) ağacı motifi gibi tasarım dokunuşlarının yanı sıra, Emirates'in en yeni Boeing 777 Gamechanger uçağının iç mekan tasarımın da kullanılan ahşap paneller ve bronz detayların yer aldığı temiz ve ferah şampanya rengi tonlarını görecekler.

Bölgeye özgü yaprak dökmeyen bir bitki olan Ghaf, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal ağacı olarak kabul edilir, derin bir kültürel ve ekolojik öneme sahiptir.

Tüm sınıflarda, Emirates'in gelişmiş ve üstün görüntü kalitesi sunan ödüllü uçak içi eğlence sistemi içe'in en yeni versiyonu yer alıyor. Her bir koltuk ekranı; ultra geniş izleme acısı, dokunmatik ekran, LED arka aydınlatma ve Full HD görüntü sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emirates'in Premium Ekonomi ürünü görücüye çıkıyor!
  • 31.12.2020 08:21

Emirates'in Premium Ekonomi ürünü görücüye çıkıyor!

Emirates, iyileştirmeler yapılan ve yenilenmiş bir görünüme kavuşan en yeni A380 ...