maritbet girişmaritbet
"Avrasya Tüneli'nde indirim gündemimizde yok"

"Avrasya Tüneli'nde indirim gündemimizde yok"

Ulaştırma Bakanlığı, İBB'nin “Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün” önerisine sıcak bakmadı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki (FSM) çalışma nedeniyle oluşan trafiğe çözüm olarak “Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri düşürülsün” önerisine yeşil ışık yakmadı. Ulaştırma Bakanlığı “İndirim gündemimizde yok” mesajı verdi. 

Ulaştırma Bakanlığı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bazı şeritlerini, rutin bakım ve onarımı amacıyla 27 Haziran'dan itibaren kapattı. Çalışmalar, 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Bakım onarım çalışmaları, sürücüleri çileden çıkaran yoğun trafiğe yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı'ndan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle oluşan trafiğe çözüm olarak “Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri indirilsin” talebinde bulunacaklarını açıkladı. 

Ulaştırma Bakanlığı, indirim yapacak mı? Gündeminde bu yönde bir çalışma var mı? HABERTÜRK, Ulaştırma Bakanlığı ile görüştü. Bakanlık, “İndirim gündemimizde yok” mesajı verdi.

DAHA ERKEN BİTEBİLİR Mİ?

Peki, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar öngörülenden daha önce tamamlanabilir mi? Kaynaklar, en kötü senaryo dikkate alınarak bir tarih belirlendiğini belirterek, “En geç, 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Elbette, daha erken bir tarihte de tamamlanma olasılığı var” diye konuştu.

Habertürk

  • Etiketler:

Yorum Yaz