maritbet girişmaritbet
Yunanistan'ın lüks otelleri yarı fiyatına satışta

Yunanistan'ın lüks otelleri yarı fiyatına satışta

Yunanistan'da, mali krizin olumsuz etkileri tüm alanlarda sürerken, devletin özel ve kamu kuruluşlarına olan yaklaşık 10 milyar avro tutarındaki borçlarını ödememesi nedeniyle piyasada büyük durgunluk yaşanıyor

Yunanistan'da, mali krizin olumsuz etkileri tüm alanlarda sürerken, devletin özel ve kamu kuruluşlarına olan yaklaşık 10 milyar avro tutarındaki borçlarını ödememesi nedeniyle piyasada büyük durgunluk yaşanıyor. Yunan medyası, mali krizle mücadele çerçevesinde aldığı çeşitli önlemlerle gelirini arttırmaya çalışan hükümetin, alacaklılarına ödemeyi durdurduğunu kaydetti.

Elefterotipia gazetesi, '2010 yılından bu yana inşaat şirketlerine, hastanelere ilaç ve sıhhi malzeme sağlayan şirketlere olan borçların ve KDV iadelerinin ödenmediğini' belirtti. Kriz turizmi de etkiledi. Yunanistan'da, 1000'in üzerinde otelin gerçek değerinin çok altında altında fiyatlarla satışa çıkarıldığı bildirildi. Atina'da yayımlanan haftalık Real News gazetesi, Atina, Selanik ve adalarda daha önce fiyatı 200 milyon avrodan başlayan 5 yıldızlı otellerin fiyatlarının 100 milyon avro'ya düştüğünü yazdı.
 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz