maritbet girişmaritbet
Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde

Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde

Y kuşağını hedefleyen şirket, konsept değişikliği ile İstanbul’dan sonra Ankara, Samsun ve İzmir ‘de.

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor'ın 4 yıldızlı otel markası Park Inn, Y kuşağını hedefleyen konsept değişikliği yaptı. Bu değişikliği ilk olarak İstanbul'da açılan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport'a uygulayan şirket, bu konsept ile Ankara, Samsun ve İzmir'de hizmete başlayacak. 

Carlson Rezidor Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport Genel Müdürü Eylem Fındık, toplam 154 odası ve 7 adet salonu ile dünyadaki diğer Park Inn'lerden tamamen farklı bir konsept uyguladıklarını ve özellikle Y kuşağına hitap etmek istediklerini belirtti. Bu yeni konseptleri ile diğer Park Inn'leri etkilediklerini dile getiren Fındık, artık Park Inn markasının bu konsepten ilerleyeceğini söyledi. 

Y kuşağı ne istiyor?

Bağımsız olmayı seven, kural tanımayan yeni jenerasyonun seyahatlerinde 5 yıldızlı otel ağırlığından uzak yerleri tercih ettiğini vurgulayan Fındık, “1 ya da 2 gecelik konaklanamalara hitap eden otellere ihtiyaç var. Artık gel, işini hallet ve git olarak seyahat ediliyor. Bu seyahatler içinde misafirin işini kolaylaştıracak konseptler tercih ediliyor. Özellikle gençler bu tarz otellerde konaklıyor” ifadelerini kullandı.

Avrupa ülkerinde tercih ediliyor

Eylem Fındık, Avrupa'da bu tip otellerin ve konaklamaların çok yaygın olduğunu, henüz Türkiye'de çok uygulanmadığını da sözlerine ekledi. Yeni konseptin tamamen müşterilerini rahat ettirmek üzerine kurulu olduğunu, ayrıca  oda sevisi, mini bar, vale servisi ile 5 yıldızlı otel hizmeti verdiklerini de belirtti. Havalimanı bölgesinde konaklayanlar için ise'' Aktarmalı uçan yolcular bir gece konaklayıp devam etmek istiyor. Yolculuğuna ara veren misafirlere iyi bir seçenek sunuyoruz.'' dedi. 

Şuanda otelin yüzde 70 dolu olduğunu belirtirken ilk 3 aylık süreç için iyi durumda olduklarını vurguladı. Son dönemdeki terör olayları sebebiyle bir durgunluk olduğunu dile getiren Fındık, şunları ekledi: “Eylül ayı fuar ve toplantıların en yoğun olduğu dönemdir. Ancak fuar katılımcıları bile azaldı. Normal rutininde giderse bölgede olan fuarlardan payımıza düşeni alacağız. Ekim ve Kasım aylarında beklentimiz daha yüksek. Durgunluk sürecinin uzayacağını düşünmüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde
  • 07.10.2015 20:27

Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde

Y kuşağını hedefleyen şirket, konsept değişikliği ile İstanbul’dan sonra Ankara, ...

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek
  • 11.06.2014 12:14

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek

Türkiye'yi ana odak noktası olarak gören Carlson Rezidor Otel Grubu ülkedeki ağı ...