maritbet girişmaritbet
Yaz gelmeden Bodrum’da yatırımınızı hazırlayın!

Yaz gelmeden Bodrum’da yatırımınızı hazırlayın!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla’nın turistik mekanlarından olan Bodrum Torba’da turizm yatırımı yapacaklar için yatırım fırsatı...

Ünlülerin vazgeçilmez turistik bölgelerinden olan Muğla Bodrum'da delicelik niteliğine sahip gayrimenkul satışa çıkarıldı. Kısmen turizm tesis alanı, kısmen günübirlik alan, kısmen park ve dere alanı imar durumundaki 2 bin 32 metrekare yüzölçümündeki taşınmaz merkezi konumu ile dikkat çekiyor. 

Vogue Hotel Bodrum'a, tatil köylerine komşu konumda olan yazlık tesis Milas-Bodrum Yolu'na ve denize çok yakın mesafede yer alıyor. Söz konusu gayrimenkul 2 milyon 869 bin 669 liraya alıcısını arıyor. Geçici teminat bedeli 286 bin 966 lira olarak belirlenen delicelik niteliğindeki turizm alanı için 6 Mayıs 2015 günü saat 13.30'da Milli Emlak Müdürlüğü'nde yapılacak. 

Satış bedelinin taksitle de ödenebileceği taşınmazın satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda taksitlerle ödeneceği öğrenildi. Açıklamada, alacağın kalan kısmına kanuni faiz uygulanacağı da belirtildi.

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz