maritbet girişmaritbet
Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar

Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar

Wyndham Hotels & Resorts, misafirlerine "İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz Konaklama Kazanın" promosyonunu sunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanındaki ziyaret noktaları, sıcak ve samimi bir dinlenme molası vermek isteyenler, yeni yılı eşsiz bir ortamda karşılama veya kayak yapma fırsatlarını arayanlar da dahil olmak üzere her ziyaretçinin beklentilerini karşılayacak ideal kış tatili imkanları sunuyor. Wyndham Hotels & Resorts'un Türkiye genelindeki 80 civarindaki oteli arasında, misafirlerin bir yandan kış manzarasının tadını çıkarırken, bir yandan da  dinlenme ve yenilenme fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri tesisler de yer alıyor.

Wyndham Hotels & Resorts Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesi genelinde, sadakat programı olan Wyndham Rewards üyelerinin peş peşe iki veya daha fazla gece konaklayarak 7.500 puan ve ücretsiz bir gece konaklama kazanma fırsatı yakalayabilecekleri “İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz Konaklama Kazanın” promosyonunu sunuyor. Geniş bir zaman aralığında, 18 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak konaklamalar için 13 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan bu promosyon, her bütçeye göre otellerin bulunduğu bir yelpazede, misafirlerin kış tatilleri için kendilerine en uygun oteli bulmalarına olanak tanıyor.

Misafirlerin İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz Konaklama Kazanın promosyonundan faydalanabilecekleri kış tatili önerilerinden beşi aşağıda sıralanıyor:

Wyndham Çerkezköy'de dinlenin, rahatlayın ve yenilenin

İstanbul'dan araçla kolayca ulaşılabilen 120 odalı Wyndham Çerkezköy bu kış dinlenme ve rahatlama fırsatları arayanların uzatılmış hafta sonu tatillerini geçirebileceği ideal bir seçenek sunuyor. Otelin, güzel bahçelerle çevrelenen modern odaları Trakya'nın göz alıcı manzarasına bakıyor. Wyndham Çerkezköy'de konaklayan misafirler Edirne'ye günübirlik bir ziyaret düzenleme fırsatını da değerlendirebilir ve tarihi şehrin Selimiye Camii, Büyük Sinagog ve Sağlık Müzesi gibi harikalarını görebilir.

Erciyes Dağı'nın nefes kesen manzarasına Wyndham Grand Kayseri'den bakın

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinin kalbinde bulunan Wyndham Grand Kayseri, aynı zamanda Erciyes Dağı'ndaki kayak tesislerine yalnızca 24 kilometre mesafede yer alıyor ve Orta Anadolu'nun sahip olduğu harika kış aktivitelerine kolayca erişim imkanı sağlıyor. Erciyes Dağı'nın nefes kesen manzarasına bakan bu modern otelin, hem bölgesel, hem de uluslararası mutfaklardan lezzetler sunan iki restoranı bulunuyor. Kayseri Erkilet Havalimanı'na yalnızca 6 kilometre mesafede bulunan Wyndham Grand Kayseri'nin konumu, Romalılar tarafından inşa edilen ve günümüzde bir sanat merkezi ve arkeoloji müzesine ev sahipliği yapan Kayseri Kalesi'ni veya Hunat Camii, Köşk Medresesi ve Kapalı Çarşı gibi tarihi yapıları keşfetmek için de ideal bir fırsat sunuyor.

Ramada by Wyndham Bursa Çekirge Thermal & Spa'da Uludağ manzarasının tadını çıkarın

Evlerine yakın bir noktada dinlenme fırsatı arayanlar, İstanbul'dan araçla kolayca ulaşabilecekleri ve aynı zamanda Yenişehir Havalimanı'na da yakın bir konumda bulunan Ramada by Wyndham Bursa Cekirge Thermal & Spa'da konaklayabilirler. Osmanlı İmparatorluğu'nun eski başkenti, tarihi şehirde bulunan Yeşil Camii ve Ulu Camii gibi pek çok mimari harikayı görme imkanı sunuyor. Ziyaretçiler Kapalı Çarşı'yı gezebilir veya otelin restoranında sunulan seçkin lezzetlerin tadını Uludağ manzarası eşliğinde çıkarabilirler. Ramada by Wyndham Bursa Çekirge Thermal & Spa, Uludağ'daki kayak tesislerine 30 kilometre mesafede bulunmasıyla kış sporlarına merak duyanlar da dahil herkes için farklı seçenekler sunuyor.

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa'da şömine etrafında ısının

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa'nın tasarımına huzur ve dinginlik damga vuruyor ve 121 odalı bu inziva cennetini çevreleyen olağanüstü doğa, kış tatiliniz için ideal bir fon oluşturuyor. Otel, geniş odalarının yanı sıra, etrafında ısınabileceğiniz bir dış mekan şöminesinin de bulunduğu ve en yakınlarınızla keyifli bir zaman geçirebileceğiniz güzel bir bahçeye de sahip. Türkiye'nin en büyük üç şehrinin ortasında bulunan ve araçla kolayca ulaşabileceğiniz Ramada Resort by Wyndham Kazdağları, yakındaki Koca Seyit Havalimanı'na servis hizmeti de sunuyor.

Ramada by Wyndham Tekirdağ'da Trakya bağlarını keşfedin

Kentin meşhur limanına 3 kilometre mesafede bulunan Ramada by Wyndham Tekirdağ, şehrin yoğun temposuna bir mola vererek dinlenme ve yenilenme imkanını, İstanbul'dan araçla kolayca erişerek yakalamanızı sağlıyor. Misafirler, otelin restoranında taze ve yerel lezzetlerin tadına bakabilir veya odalarının konforundan ayrılmadan, 24 saat oda servisinden yararlanabilirler. Otelin konumu, bölgenin meşhur bağlarına günübirlik bir tur düzenleyerek yerel ürünlerin tadına bakmak veya kentin en büyük alışveriş merkezi Tekira'yı ziyaret etmek için güzel bir fırsat da sunuyor. Ramada by Wyndham Tekirdağ'ın Superior, Corner ve King süitleri de dahil olmak üzere deniz manzarasına bakan çeşitli oda seçenekleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!
  • 13.09.2021 15:55

Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!

Bu sonbahar aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmek isteyenler, Türkiye’nin ai ...

Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar
  • 22.12.2020 17:10

Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar

Wyndham Hotels & Resorts, misafirlerine "İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz ...