maritbet girişmaritbet
Vakıflar Genel Müdürlüğü Taksim’de otel yapıyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü Taksim’de otel yapıyor

Taksim’in oteller bölgesi Talimhane’de yatırım yapanlar kervanına Vakıflar Genel Müdürlüğü de katıldı. Müdürlük, Abdülhakhamit Caddesi’nde kendisine ait olan tarihi bir binayı butik otele dönüştürüyor. Restorasyonu yapılan 195 metrekare oturumlu 6 katlı bina, ekim ayında otel olarak hizmet verecek

Kaynak: Kezban Gebetaş / Hürriyet Emlak


İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan ve konaklama turizminin merkezi haline gelen Talimhane'nin cazibesine Vakıflar Genel Müdürlüğü de kapıldı. Turizm üssü haline gelmesi nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Talimhane'de Vakıflar Genel Müdürlüğü de otel açıyor.

Müdürlük, Taksim'de Şehit Muhtar Mahallesi Abdülhakhamit Sokak'ta mülkiyeti kendisine ait olan tarihi Zümrüt Apartmanı'nı restore ederek otele dönüştürüyor.
 
Yap-işlet-devret modeliyle restorasyonu gerçekleştirilen tarihi bina, 195 metrekare oturum alanlı ve 6 katlı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere 42 odalı olarak hizmet verecek bina, ekim ayında hizmete girecek.  Müdürlük, tarihi binayı otele dönüştürmeden önce işyeri olarak hizmet veriyordu. 
 
Otel haline dönüştürülen tarihi binanın restorasyonunu yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştiren D İşletmecilik-Otel, 10 yıllığına işletilecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz