maritbet girişmaritbet
Turizmdeki rekabet butik otelleri harekete geçirdi!

Turizmdeki rekabet butik otelleri harekete geçirdi!

Rekabetin her geçen gün arttığı turizm sektöründe otellere yönelik verdiği danışmanlık hizmetiyle öne çıkan Hotel Partner, turizm işletmelerinin potansiyellerini ortaya çıkartarak, ekonomik açıdan maksimum fayda elde etmelerini mümkün kılıyor

Rekabetin her geçen gün arttığı turizm sektöründe otellere yönelik verdiği danışmanlık hizmetiyle öne çıkan Hotel Partner, turizm işletmelerinin potansiyellerini ortaya çıkartarak, ekonomik açıdan maksimum fayda elde etmelerini mümkün kılıyor. Ölçümlenebilir sonuçlara ulaşan Hotel Partner, otellere danışmanlık hizmetinin yanında satış, pazarlama ve rezervasyon yönetimi hizmeti de veriyor.

Geride bıraktığımız seneyi yaklaşık yüzde 10 büyüme ve ortalama 30 milyon turist ile kapatan Türkiye turizm sektörü, elde ettiği 25 milyar Dolar geliri 2013 yılında artırmayı hedefliyor. Avrupa'daki ekonomik krize rağmen 2012'de oldukça iyi bir performans sergileyen sektör, 2013 için hedef büyütüyor. Hal böyle olunca sektördeki işletmeler için rekabet kavramı her geçen gün daha da kritik bir anlam taşıyor.

Otellere başta gelir yönetimi ve iş geliştirme konuları olmak üzere; satış, eğitim, dağıtım kanalları yönetimi ve sistemleri ile e-marketing çözümlerini kapsayan geniş bir yelpazede hizmet sunan Hotel Partner, sektördeki işletmelerin rekabet kavramına yeni boyut getiriyor.

Turizm işletmelerinin; talep, fiyatlama ve potansiyellerini ortaya çıkartarak, otellerin maksimum faydayı elde etmesine yardımcı olan Hotel Partner, sunduğu çözümler ile  “İleriye Yönelik Tahmin” doğruluğunu artırarak, gelirlerin verimli yönetilmesini sağlıyor. Rekabette öne çıkmayı hedefleyen otellere hızla değişen ekonomik koşullar, müşteri ihtiyaç ve tercihleri için danışmanlık hizmeti veren Hotel Partner, devamlı ya da proje bazlı özel çözümleriyle işletmelere destek oluyor. 

Butik otellerin vazgeçilmez iş ortağı…

Sektördeki dördüncü yılını tamamlayan, aralarında MAÇAKIZI BODRUM, LUSH HOTEL & HOUSES , ASCOT HOTEL & ASCOT HOUSE, LAVANDA BUTİK HOTEL, DERİŞ BOSPHORUS LODGE, PATARA PRINCE HOTEL & RESORT ve ELANAZ HOTELSİRKECİ'nin de olduğu pek çok işletmede ölçülebilir sonuçlar elde eden Hotel Partner, otellerin kendilerini pazarda doğru konumlandırmalarını ve gelirlerini hızlı bir şekilde maksimize etmelerini sağlıyor. Özellikle butik otellerin sektörde yolunu kaybetmemesi ve hedeflerine en kısa zamanda ve net olarak odaklanması için projeler üreten Hotel Partner, işletmelerin sahip olmayı hedefledikleri pazar payı ve gelir düzeyini kısa zamanda elde etmelerini, büyüyen ekibi ile sağlamaktadır.

Hotel Partner'ın hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.hotelpartner.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, 1 milyar 589 milyon liralık arsa satıyor!
  • 26.05.2021 13:39

TOKİ, 1 milyar 589 milyon liralık arsa satıyor!

TOKİ, portföyünde yer alan 278 arsayı toplamda 1 milyar 589 milyon 525 bin lira ...

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz!
  • 08.05.2021 09:23

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz!

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyoll ...

'İstanbul'un arka bahçesi' salgın sürecinde de ilgi çekiyor
  • 14.12.2020 10:33

'İstanbul'un arka bahçesi' salgın sürecinde de ilgi çekiyor

Salgın sürecinde yerli turistler kısıtlama günlerini Sapanca'da geçirmeyi tercih ...

Tuzla'da 250 aile daha tapusuna kavuştu
  • 10.09.2020 11:41

Tuzla'da 250 aile daha tapusuna kavuştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mimar Sinan Mahallesi'nde 15 yıldır deva ...

Hasankeyf'te 9 mağara butik otele dönüştürülüyor
  • 08.09.2018 16:41

Hasankeyf'te 9 mağara butik otele dönüştürülüyor

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyündeki 9 mağaranın butik otel olarak ...

Orta Çağ döneminden kalan mağaralar otele dönüştürülüyor
  • 11.07.2018 09:16

Orta Çağ döneminden kalan mağaralar otele dönüştürülüyor

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde Orta Çağ döneminden kalan 10 mağara için bu ...