maritbet girişmaritbet
Titanic Hotels Giresun geliyor!

Titanic Hotels Giresun geliyor!

Ünlü turizm şirketi, Karadeniz'e Giresun'dan girecek. Hayata geçirilecek olan otel 5 yıldızlı olacak.

Antalya, İstanbul, Bodrum ve Berlin gibi şehirlerde yatırımları bulunan Titanic Hotels, son olarak Giresun'da kaba inşaatı tamamlanmış binayı satın alarak ilk otel girişimini başlattı.

Turizm sektöründe başarılı yatırımları ile dikkat çeken, Türkiye'nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels şimdi de rotasını Karadeniz'e çevirdi. Giresun'da İl Özel İdare Binası ihalesini kazanan Titanic Hotels'in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonu ve ince işlerini 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı yeni otelini Giresun'da hizmete açacak.  

Giresunlu Aygün kardeşlerin yüzde yüz Türk sermayesi olarak kurdukları Titanic Hotels'in yeni oteli 180 odalı şehir oteli olarak planlandı. Uzun süredir memleketlerine yatırım yapmak isteyen Aygün Ailesi Giresun'da hizmete açacakları 5 yıldızlı otelin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını ve şehrin marka değerini yükselteceğini düşündüklerini belirtti.

Otelcilik ve turizm sektöründe büyük başarılara imza atan Aygün kardeşlerin sahibi olduğu Titanic Hotels'in başta Antalya olmak üzere İstanbul ve Almanya'da oteller zinciri bulunuyor.Türkiye'de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen TITANIC HOTELS Türkiye ekonomisine katkı sağlarken, işletmeleri ile önemli bir istihdam da yaratıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Titanic Hotels Giresun geliyor!
  • 25.08.2015 12:10

Titanic Hotels Giresun geliyor!

Ünlü turizm şirketi, Karadeniz'e Giresun'dan girecek. Hayata geçirilecek olan ot ...