maritbet girişmaritbet
The Marmara Otelleri Kurban Bayramı’nda tek adres olacak!

The Marmara Otelleri Kurban Bayramı’nda tek adres olacak!

Kurban Bayramı’da yoğun iş temposuna ara vermek, kışa hazırlık için son tatil fırsatını değerlendirmek isteyenlere The Marmara Otelleri cazip fırsatlar sunuyor

Kurban Bayramı'da yoğun iş temposuna ara vermek, kışa hazırlık için son tatil fırsatını değerlendirmek isteyenlere The Marmara Otelleri cazip fırsatlar sunuyor. The Marmara Antalya, Bodrum, Şişli ve Pera'da Kurban Bayramı paketleri hem indirimler hem de cazip teklif ve hizmetler içeriyor.

The Marmara Otelleri, Kurban Bayramı'nda günlük rutinden uzaklaşıp biraz soluk almak isteyenleri hazırladığı cazip paketlerle ağırlamaya hazırlanıyor. The Marmara Antalya, Bodrum, Şişli ve Pera, güzel bir tatil hayali ile yoğun bir tempodan uzaklaşmanın planlarını yapanları bekliyor.

Şimdi Antalya'nın tam zamanı

Yazın son günlerini yakalayıp uzun Kurban bayramı tatilini değerlendirmek isteyenler için The Marmara Antalya oldukça cazip bir Kurban Bayramı paketi sunuyor.

Kendine özgü mimarisi ile konuklarına Antalya'da bulunmanın tüm güzelliklerini yaşatan The Marmara Antalya'da, Kurban Bayramı paketi dahilinde superior odalarda en az üç gece yarım pansiyon konaklama, Tuti Restaurant'ta açık büfe kahvaltı, canlı müzik eşliğinde açık büfe akşam yemeği, odaya sürpiz ikramlar, kalış süresince bir defa olmak üzere 30 dakika klasik masaj sunuluyor.

12- 20 Ekim 2013 tarihleri arasında geçerli olacak pakette ayrıca müsaitlik durumuna göre bir üst kategoriye geçiş imkanı, yine kalış süresine bir defaya mahsus olmak üzere Jolly Joker'e ücretsiz giriş, müsaitlik durumuna göre erken giriş, geç çıkış imkanları da sağlanıyor. Ücretsiz kablosuz internet erişimi, 0- 12 yaş bir çocuk yarım pansiyon ücretsiz konaklama ve cuma gecesi plajda Latin dans gösterisi de paket dahilinde bulunuyor.

The Marmara Antalya Kurban Bayramı paketinden günlük single odada 125 euro, double odada 170 euro, triple odalarda 230 euro karşılığında konaklamak mümkün.

The Marmara Şişli'de keyifli bir bayram için her şey düşünüldü

The Marmara Şişli de Kurban Bayramı nedeniyle, 12- 20 Ekim 2013 tarihleri arasında yiyecek içecek servislerinde yüzde 10 indirim uyguluyor. Ücretsiz GYM kullanımı ve kablosuz internet, odalarda çay kahve ikramı, kapasiteyle sınırlı olmak üzere ücretsiz otopark kullanımı paket dahilinde sunuluyor. The Marmara Şişli Kurban Bayramı paketinde ayrıca açık büfe kahvaltı ikramı, müsaitliğe bağlı olarak geç çıkış yapma ve bir üst kategoriye geçme imkanları da var.

Superior oda seçeneğini tercih edenler için The Marmara Şişli Kurban Bayramı paketinden 145 euro karşılığında yararlanmak mümkün.

Kuban Bayramı'nda The Marmara Bodrum ile Kos'u keşfetme fırsatı

“Five Star Diamond Award” ödülüne sahip, “Small Luxury Hotels”in Türkiye'de ilk üyesi olan The Marmara Bodrum, Kurban Bayramı'nda misafirlerine Kos adasını keşfetme fırsatı sunuyor. 12- 19 Ekim 2013 tarihleri arasında The Marmara Bodrum'da iki gece konaklayanlar, günübirlik Kos adasına gidiş- dönüş feribot bileti içeren paketten yararlanabiliyor. Kos Aqua Blue Hotel'de bir gece konaklama da pakete dahil.

Pakette çift yön havaalanı transferi, otelden marinaya transfer, çift yön feribot bileti gibi avantajlar da yer alıyor. Paket dahilinde ayrıca müsaitliğe bağlı olarak bir üst kategoriye geçiş, yine müsaitliğe bağlı olarak geç çıkış, ücretsiz fitness kullanımı, ücretsiz internet ve otopark imkanları da sunuluyor.

The Marmara Bodrum Kurban Bayramı paketinden 699 euro karşılığında yararlanmak mümkün.

The Marmara Pera Kurban Bayramı'na hazır

İstanbul kültür ve eğlence hayatının kalbindeki konumu ile The Marmara Pera, misafirlerini Kurban Bayramı'nda en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. The Marmara Pera'da, Kurban Bayramı'nda günün en iyi fiyatına bağlı olarak 151 euro'dan başlayan fiyatlarla konaklamak mümkün. Paket kahvaltı, akşam yemeği ve teras katında muhteşem manzaralı, ısıtılmış havuzda sıcak çikolata ikramını kapsıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The Marmara Otelleri Kurban Bayramı’nda tek adres olacak!
  • 05.10.2013 09:37

The Marmara Otelleri Kurban Bayramı’nda tek adres olacak!

Kurban Bayramı’da yoğun iş temposuna ara vermek, kışa hazırlık için son tatil fı ...

The Marmara Otelleri, Superbrands Türkiye ödül gecesinde Süper Marka ödülünü aldı!
  • 18.04.2013 12:11

The Marmara Otelleri, Superbrands Türkiye ödül gecesinde Süper Marka ödülünü aldı!

The Marmara Otelleri, Türkiye’nin 159 Süper Markası arasında yer alan tek otel o ...

The Marmara Otelleri, Le Méridien İstanbul ve Hilton bugün ışıklarını kapatıyor!
  • 23.03.2013 11:57

The Marmara Otelleri, Le Méridien İstanbul ve Hilton bugün ışıklarını kapatıyor!

The Marmara Otelleri, Le Méridien İstanbul Etiler ve Hilton Worldwide Türkiye Ot ...

The Marmara Otelleri Manhattan ve Tarlabaşı’nda arsa arıyor!
  • 14.03.2013 13:42

The Marmara Otelleri Manhattan ve Tarlabaşı’nda arsa arıyor!

Şehir otelciliğinde küresel bir marka olma kararı alan The Marmara Otelleri, yur ...

The Marmara Otelleri’nden annelere özel sürprizler!
  • 07.05.2012 11:00

The Marmara Otelleri’nden annelere özel sürprizler!

The Marmara Otelleri, tüm anneleri mutlu etmek için Anneler Günü’ne özel hazırla ...