maritbet girişmaritbet
The Istanbul Edition’a TripAdvisor’dan ödül!

The Istanbul Edition’a TripAdvisor’dan ödül!

Konsept otel yaratıcısı oIan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının dünyadaki ilk ve tek oteli The Istanbul EDITION, TripAdvisor tarafından “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü

Konsept otel yaratıcısı oIan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının dünyadaki ilk ve tek oteli The Istanbul EDITION, TripAdvisor tarafından “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü.

Muhteşem dekoru, sofistike atmosferi, özel İtalyan lezzetleri, eşsiz eğlence hayatı ve spa keyfi ile seçkin bir şehir oteli deneyimi sunan The Istanbul EDITION, dünya genelindeki en büyük seyahat sitelerinden biri olan TripAdvisor tarafından ödüllendirildi. 50 milyondan fazla aylık ziyaretçi ve 60 milyonun üzerinde yorum ve görüşe sahip olan TripAdvisor'ın, misafir memnuniyeti anketi sonuçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığı “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”nın sahibi The Istanbul EDITION oldu.

Dünya genelinde yapılan misafir değerlendirmeleri sonucu belirlenen ve 5 üzerinden minimum 4,5 puan alan otel ve işletmelerin layık görüldüğü “Mükemmeliyet Sertifikası” sahibi olan The Istanbul EDITION aynı zamanda TripAdvisor'ın milyonlarca kullanıcısının oyları neticesinde belirlenen “Travellers' Choice 2013” listesinde yer alıyor.

Açıldığı günden bu yana özenli ve kişiye özel hizmet anlayışıyla İstanbul'un en çok tercih edilen otellerinden biri olan The Istanbul EDITION, en üst düzey kalitenin ve gösterişsiz bir zarafetin tecrübe edildiği, tatil veya iş amaçlı gezilerin merkezi olarak hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The Istanbul Edition’a TripAdvisor’dan ödül!
  • 27.05.2013 09:55

The Istanbul Edition’a TripAdvisor’dan ödül!

Konsept otel yaratıcısı oIan Schrager ile Marriott International zincirinin birl ...