maritbet girişmaritbet
Swandor Hotel, “En İyi Aile Oteli” ödülünü aldı

Swandor Hotel, “En İyi Aile Oteli” ödülünü aldı

Swandor Hotels & Resorts’ün Wietnam’daki tesisi Swandor Hotel Cam Rahn, Asya Kıtası’nın “En İyi Her Şey Dahil Aile Oteli” seçildi.

Ödül törenine Vietnam adına katılan Swandor Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Barış Alp, Vietnam'da yeni hizmete giren Swandor Hotel Cam Rahn adına bu ödülleri almaktan gurur duyduklarını belirtti.

Turizm profesyonelleri tarafından her yıl düzenlenen ve lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği “World Luxury Hotel Awards 2017” gala gecesi ve ödül töreni bu yıl İsviçre St. Moritz şehrinde gerçekleştirildi.
80 ülkeden 180 ödül kazandı 

Tüm dünyada 145 ülkeden binin üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve misafir değerlendirmelerinin yanı sıra özel bir jüri tarafından sadece en iyilerin değerlendirildiği organizasyonda bu yıl 80 ülkeden 180 otel çeşitli kategorilerde ödüllere layık görüldü.
Hayalini kurduğumuz hizmet anlayışımız tescillendi 

Pegas Touristik çatısı altındaki Swandor Hotels & Resorts'ün beş farklı ülkede 18 oteli ile faaliyet gösterdiğini hatırlatan Barış Alp, “Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile farklı coğrafyalarda da olsa aynı standartları misafirlerimize sunmak adına, hizmet kalitemizi devamlı artırmayı kendimize hedef olarak belirledik. Yapmış olduğumuz yenilikler ile hizmete açtığımız Swandor Hotel Cam Rahn adına aldığımız bu ödüller ile hem Vietnam hem de Asya kıtasında hayalini kurduğumuz hizmet anlayışımız tescillendi. 2018 yılında hizmete girecek yeni otellerimizde de önceliğimiz bu standartları sağlamak ve bu otellerin hizmet kalitelerini de tescillemek olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Swandor Hotel, “En İyi Aile Oteli” ödülünü aldı
  • 05.12.2017 11:19

Swandor Hotel, “En İyi Aile Oteli” ödülünü aldı

Swandor Hotels & Resorts’ün Wietnam’daki tesisi Swandor Hotel Cam Rahn, Asya Kıt ...