maritbet girişmaritbet
Şehrin yeni yıldızı Radisson Blu Otel Ordu!

Şehrin yeni yıldızı Radisson Blu Otel Ordu!

Radisson Blu Otel Ordu, Karadeniz manzarası ve lüks hizmetleriyle eşsiz bir konaklama imkanı sunuyor.

Karadeniz'in incisi Ordu'da hizmet veren Radisson Blu Otel Ordu, eşsiz deniz manzarası eşliğinde konaklama fırsatı sunuyor. Ordu-Giresun Havalimanı'na sadece 26 kilometre uzaklıkta yer alan Radisson Blu Otel Ordu, modern mimarisi ve lüks hizmetleriyle öne çıkıyor.

radisson-ordu-lobiSon dönemde turizm anlamında önemli mesafeler kat eden Ordu'nun yükselişi devam ediyor. Oteli şehre bağlayan teleferik sayesinde konuklar, doğanın eşsiz güzelliklerini izleme fırsatı buluyor. 129 modern oda ve süitleriyle yüksek kalitede hizmet sunan Radisson Blu Otel Ordu, şehre gelen ziyaretçilerin ilk adresi oluyor.

ordu-radisson-otelEşsiz Türk lezzetleriyle birlikte dünya mutfağını bir arada sunan otel, tüm ihtiyaçlara cevap verecek kapasiteye sahip. Konaklama dışında iş dünyasını, geniş toplantı odaları ve çok amaçlı salonlarında bir araya getiren Radisson Blu Otel Ordu'da özel günler ve düğünler için de balo odaları bulunuyor.

ordu-radison-otelŞehir merkezi ve sahil şeridinde 15 dakikalık uzaklıkta yer alan otelde SPA, sağlık kulübü, kapalı havuz, bebek veya çocuk bakım hizmeti, bahçe, kütüphane, kablosuz internet, otopark gibi birçok hizmet bir arada sunuluyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şehrin yeni yıldızı Radisson Blu Otel Ordu!
  • 24.10.2016 11:42

Şehrin yeni yıldızı Radisson Blu Otel Ordu!

Radisson Blu Otel Ordu, Karadeniz manzarası ve lüks hizmetleriyle eşsiz bir kona ...