maritbet girişmaritbet
Şehrin merkezine yeni bir soluk geldi! Avantgarde Hotel

Şehrin merkezine yeni bir soluk geldi! Avantgarde Hotel

İstanbul’da iş ve ticaret hayatının merkezi olan Zincirlikuyu/Levent’te açılan Avantgarde Hotel, merkezi konumu ve seçkin ortamı ile konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim fırsatı sunuyor

 

İstanbul'da iş ve ticaret hayatının merkezi olan Zincirlikuyu/Levent'te açılan Avantgarde Hotel, merkezi konumu ve seçkin ortamı ile konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim fırsatı sunuyor. Tasarımından hizmet anlayışına kadar her ayrıntısı özenle düşünülmüş Avantgarde Hotel 'de konuklar, İstanbul'un merkezinde ama İstanbul karmaşasından uzak rahat ve sakin zamanlar geçirebilirler.
 
İstanbul'un iş ve ticaret merkezi Zincirlikuyu/ Levent'te açılan ilk lüks otel olma özelliğini taşıyan Avantgarde Hotel, “İş oteli” konsepti ve profesyonel ekibiyle, 49 Deluxe, 18 Superior Deluxe, 14 Grand Deluxe, 3 Residential Suite olmak üzere toplam 84 odasıyla faaliyete geçti.
 
Ev konforunda kişiye özel hizmet
Kişiye özel hizmet anlayışı ile hizmet vermeyi hedefleyen Avantgarde Hotel,  tüm ihtiyaçlara cevap veren oda dizaynı ve odalarda bulunan 32 inch interaktive HDTV, kablolu ve kablosuz yüksek hızda ücretsiz internet bağlantısı sunan Avantgarde, oyun konsolları, yastık-yorgan menüsü ve odalara özel çay-kahve kiti ile size ev rahatlığı sunuyor. Turn down servisi, bağaj açma-kapama servisi, kuru temizleme, ütü, günlük gazete servisi, express check out ve vale servisi ile de hizmette sınır tanımıyor.
 
Toplantılar için geniş olanaklara sahip Avantgarde Hotel'de 200 kişilik balo salonu ve son teknoloji cihazlarla donatılmış toplam 180 kişilik birleşebilir 4 toplantı salonu bulunuyor. İleri teknoloji ile donatılmış salonları, iddialı mutfak ve servis ekibiyle toplantılarınız ve özel davetleriniz için yeni bir seçenek sunuyor.
 
Kendinizi şımartmanız için çok özel bir SPA, Restaurant ve Lounge'lar…
Muhteşem açık büfe kahvaltısı ile100 kişi kapasiteli “The Buffet" Restaurant,  Türk ve Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulduğu  60 kişilik “Ace” Restaurant&Lounge ile  güzel sohbetlere imza atacağınız 120 kişilik “EL CİELO” terrace lounge Avantgarde Hotel'de konukların hizmetinde.. 
Avantgarde Hotel'in 1000 m2'lik alana yayılmış Day SPA'sı ise kapalı yüzme havuzu, jakuzi,
2 buhar odası, 2 sauna, 2 Türk hamamı, GYM, pilates stüdyosu, kuaför ile içerisinde özel hamamı, dinlenme alanı ve duşları bulunan 5 terapi odasına sahip. Sunduğu bu ayrıcalıklı hizmet ile otel konuklarına ve üyelerine günlük streslerinden arınmaları için rahatlatıcı bir ortam yaratıyor.
 
Günümüzde otel misafirleri seyahatlerinin amaçlarına göre birçok otel seçme şansına sahip. Avangarde Hotel ise sunduğu geniş hizmet yelpazesi, iş merkezleri, alış veriş ve eğlence yerlerine yakın konumu, kişiye özel servis anlayışı ile hem iş hem tatil için İstanbul'a gelen konuklarını ağırlamak üzere hizmet açıldı.
 

İletişim bilgileri
Web: http://avantgardehotel.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 337 04 44

  • Etiketler:

Yorum Yaz