maritbet girişmaritbet
Rixos Sungate Oteli'nde bebeklere özel plaj yapıldı!

Rixos Sungate Oteli'nde bebeklere özel plaj yapıldı!

Antalya'da bir otelde aileler ile çocukların daha rahat ve eğlenceli tatil yapabilmeleri amacıyla sadece çocukların girebildiği, anne ve babaların alınmadığı özel plaj hazırlandı

 

Antalya'da bir otelde aileler ile çocukların daha rahat ve eğlenceli tatil yapabilmeleri amacıyla sadece çocukların girebildiği, anne ve babaların alınmadığı özel plaj hazırlandı.
 
Antalya- Plajda 8 görevli eşliğinde eğlenen ve oyunlar oynayan çocuklar şezlonglarda güneşlenme imkanı da buluyor. Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Oteli'nde müşterilerin çocukları için ilginç bir uygulama başlatıldı. Konukların çocuklarıyla rahat tatil yapmalarını sağlamayı amaçlayan otel yönetimi, 300 metre uzunluğundaki plajda 100 metrelik alana ''Baby Beach'' uygulaması başlattı.
 
Sadece çocukların kullanımı için hazırlanan plaja, anne ve babaların girmesi yasaklandı. Çocuklara plaja girişte havlu ve güneş gözlüğü verilirken, arı kıyafetli garsonlar eşliğinde de özel içecekler sunuluyor. Çocuklar için çeşitli aktivitelerin yapıldığı plajda, üzeri tente ile kapatılan ve boyları çocuklar için ayarlanmış şezlonglar yer alıyor.
 
Güneşten korunmaları için yapılan tenteli şezlonglar altında keyifli dakikalar geçiren çocuklar, daha sonra denizin keyfini çıkarıyor. Yüzme hocasının da aralarında olduğu toplam 8 görevlinin yer aldığı plajda, iki de can kurtaran hazır bulunuyor. Anne ve babalar ise çocuklar için hazırlanan plajın yan bölümündeki alanda denize giriyor. Uygulamadan tatilcilerin ve çocuklarının oldukça memnun oldukları belirtildi.
 
'Çocuklar uygulamadan memnun'
 
Otelin Mini Kulüp Sorumlusu Elmar Manafov, ''Baby Beach'' uygulamasına ailelerin ve çocukların ilgi gösterdiğini söyledi. Uygulama ile anne ve babaların rahat tatil yaptığını, çocukların ise plajda gönüllerince eğlendiğini dile getiren Manafov, ''Çocuklar burada hem çocukluklarını özgürce yaşıyor hem de büyükler gibi vakit geçirebiliyorlar. Tenteli şezlongda içeceklerini içip sohbet eden çocuklar, daha sonra yaptığımız aktivitelere katılıyorlar'' dedi.
 
Çocukların güvenli bir ortamda tatillerini geçirdiklerini vurgulayan Manafov, plajda eğitimli görevlilerin yer aldığını, çocuklarla tek tek ilgilenildiğini kaydetti. Çocukların sadece eğlenmediğini, arkadaşlıklar da kurduklarını ifade eden Manafov, ''Plajda çeşitli ülkelerden gelen çocuklar bulunuyor. Dil sorunu olsa da çocuklar çok iyi anlaşıyor. Birbirleriyle kısa sürede arkadaş oluyorlar. Böyle uygulamalar sadece eğlence değil, eğitim olarak da görülmeli. Çocuklar uygulamadan oldukça memnun'' diye konuştu.
 
Cumhuriyet

Yorum Yaz