maritbet girişmaritbet
Reges a Luxury Collection Resort'da Hemera Restaurant açıldı!

Reges a Luxury Collection Resort'da Hemera Restaurant açıldı!

Hemera Restaurant, Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’de bölgenin yerel lezzetlerini zarif ve yenilikçi tarifleri ile sunuyor.

Marriott otel grubuna ait The Luxury Collection markasının Türkiye'deki üçüncü, İzmir'de ise ilk oteli olarak Ege Denizi'nin büyüleyici sahili Çeşme'de sofistike lüks bir konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, muhteşem deniz manzarası eşliğinde bölgenin en iyi deniz ürünlerini misafirlerine sunan seçkin restoranı Hemera Restaurant'a ev sahipliği yapıyor. Hemera Restaurant, Ege'nin dinginliği ve güzelliği ile huzur verirken, eşsiz yöresel lezzetleri, taze deniz ürünleri, davetkar  menüsü, özel imza içecekleri ile unutulmaz ve sıra dışı bir gastronomi deneyimi sunmaya başladı.

Denizden, topraktan ve dalından tabağa lezzetler ile Ege bölgesinin otları ve taze deniz ürünlerini yenilikçi  tatlar ile sunan Hemera Restaurant lezzet şöleni yaşamak isteyenleri Reges Çeşme'de bekliyor. Değişik kültür ve mutfaklar ile  zengin tatları araştırıp  deneyerek, geliştiren Hemera Restaurant'ın  Executive Şefi Şamil Akşit, Ege mutfağına yeni bir soluk  kazandırarak alışık olduğumuz klasik tatları farklı lezzetler ile harmanlıyor, yemeklerin hakim tadını kırıyor, oyuncu bir hale getiriyor ve her çatalda yeni bir inovatif lezzet deneyimletiyor. Dilin her tat köşesine hitap eden lezzetler ile yenilikçi tabaklar sunuyor.

Hemera Restaurant tazelik ve organikliğe verdiği önem ile özellikle deniz ürünleri olmak üzere birçok ürününü doğal temin ediyor ve tazelikle sofranıza taşıyor. Hemera Restaurant imza yemeklerinde Çeşme Kaya Barbunu ve diğer tüm taze deniz ürünleri Balık Mezatından gezerek, görerek, şef tarafından özenle seçiliyor. Kuşkonmaz, enginar gibi bölgenin yöresel lezzetleri için bahçeden hasada gidiliyor. Enginarlar özenle seçiliyor, toplanıyor, temizleniyor ve vakumlu poşetler ile muhafaza edilerek her daim sofraya tazeliğini koruyarak sunuluyor. Ege otlarından şevketi bostan, cibes, turp otu, kaya koruğu, bölgenin en özel lezzeti damla sakız, lavanta, Ovacık'ta yetişen bölgenin endemik meyvesi Bardacık inciri, dalında fermante olan hurma zeytini ve daha birçok bölgeye özel lezzet en doğal şekilde toplanıyor, yenilikçi tabaklar hazırlanıyor ve damak zevkine düşkün kişiler için özenle sunuluyor. Hemera Restaurant doğal ürünlere verdiği önem sayesinde sadece misafirlerine özel bir deneyim yaşatmakla kalmayıp, bölgenin üreticilerine de destek oluyor. Mevsiminde çıkan tüm ürünler özellikle ot grubu çiftçilerden, deniz ürünleri balıkçılardan, peynirler ve ekmekler eski metod ile üretim yapan, üretiminde 200 yıllık maya kullanan özel peynir üreticilerinden alınıyor.

Executive Şef Şamil Akşit sunumu ile Hemera Restaurant, imza yemeklerinden Körpe Ispanak ve Roka Yatağında Çeşme Kaya Barbunu ile çapraz tatları bir araya getiriyor, yemekten alınan zevki farklı tatlar ile birleştirerek uzatıyor. Kral yengeci dört farklı tat ile birleştiren şef Hemera Restaurant'ın bir diğer imza yemeği Yengeç Tartarı sunuyor. Çıkış noktası, tabaktan bir çatal alınca sürekli devam eden tadı kırarak lezzet süresini ve deneyimini uzatarak farklılaştırmaya çalışmak olan şef kral yengeci, sofa salatalık tartar, avokado, kuru domates gibi lezzetler ile birleştirerek hem lezzet hem sunumu ile kreatif ve yenilikçi bir tabak oluşturuyor. Çeşme'nin meşhur damla sakızını tabaklarına katarak özel lezzetler oluşturuyor. 

Reges Çeşme'nin nefes kesici güzelliği ve Ege Denizi'nin büyüleyici maviliği eşliğinde bir gastronomi deneyimi sunan Hemera Restaurant heyecanla tüm misafirlerini bekliyor. Akşamları sofistike ve casual bir akşam yemeği, öğlenleri ise Reges Çeşme'nin huzur verici sahili için özel bir menü ile servis veren Hemera Restaurant bu deneyimi yaşamak isteyen, yolu Çeşme'ye düşen herkesi bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Reges a Luxury Collection Resort'da Hemera Restaurant açıldı!
  • 03.06.2021 11:13

Reges a Luxury Collection Resort'da Hemera Restaurant açıldı!

Hemera Restaurant, Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’de bölgenin ye ...