maritbet girişmaritbet
Radisson Blu Ataköy açıldı!

Radisson Blu Ataköy açıldı!

133 odalı Radisson Blue Ataköy hizmete açıldı. Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çeken otel, manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul'daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy'ün açıldığını duyurdu. 

Hem İstanbul'un cazibe merkezi olan tarihi yarımadaya hem de AtatürkHavalimanı'na ideal yakınlıkta konumlanan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy; misafirlerine Marmara Denizi'nin nefes kesen manzarasını sunuyor. Ayrıca otel, Ataköy Marina ve Bakırköy İDO iskelesine yürüme mesafesinde yer alıyor.

Rezidor Otel Grubu Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis, otelin açılışıyla ilgili“Radisson Blu, üst segment otel markalarıarasında İstanbul'da en çok otele sahip olan otel zinciri. Türkiye'deki portföyümüze eklediğimiz en son otel olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy ise ülke çapındaki büyüme hedeflerimizi taçlandıran en yeni otelimiz. Yakın gelecekte bunların yanına sekiz yeni otel, resort otel ve rezidans eklemeyi planlıyoruz.” dedi. 

Otelde bir adet kral dairesi, 7 adet tek yatak odalı süit, 13 adet junior süit ve 12 adet business class oda dahil olmak üzere toplamda 133 adet, günümüz konaklama trendlerini yansıtan misafir odası bulunuyor. Otelin tüm odalarında espresso makinesi gibi modern ek hizmetler ve Marmara Denizi'nin ışıltılı ve nefes kesen manzarası yer alıyor. 

Radisson Blu markası ayrıca tüm misafirlerine, otelin tüm alanlarında yüksek hızda ücretsiz internet bağlantısı hizmeti sunuyor. 

Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy'ün genel müdürü Eylem Fındık ise açılış ile ilgili görüşlerini “İstanbul'daki bu muhteşem oteli açıyor olmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. Doğa ile bütünleşen tasarımı sayesinde ikonik, stil sahibi ve sofistike bir marka olan Radisson Blu'nun tarzını yansıtan otelde tüm çalışanlar olarak hafızalarda yer eden “Yes I Can!” hizmet felsefemizi tüm Türk ve yabancı misafirlere sunmaya hazırız.”sözleriyle ifade etti.

Otelde bulunan Larder Restoran & Teras, Türk mutfağının lezzetlerini taze ve yerel ürünlerle harmanlayıp yaratıcı tariflerle menüsüne taşıyor. Misafirlerin taze ürünlerle hazırlanan yaratıcı kokteylleri tadabilecekleri Lobby Bar ise rahat iş toplantıları ve arkadaş buluşmaları için ideal bir alan olarak öne çıkıyor. Zamanı kısıtlı olan misafirler içinse adres; gurme atıştırmalıklar ve elde taşınabilen içecekler de sunan otel pastanesi. Sıcak yaz günlerinde ise otelin Havuzbaşı Bar'ında lezzetli içecekler ve hafif atıştırmalıklar misafirlerin tercihi olacak. 
Otelin en son ses ve görüntü teknolojisine sahip ve tamamı gün ışığı alan 4 adet toplantı salonu, tüm katılımcılara yüksek hızda ücretsiz internet bağlantısı sunuyor. Otelin yaratıcı ve deneyimli toplantı ve davetler ekibi ise planlama aşamasından etkinlik sonrası sürecine kadar tüm ihtiyaçları karşılamak için misafirlerini bekliyor. 

Otelin şık ve seçkin spa'sı ve tam donanımlı fitness merkezi, misafir deneyimini her zaman ön planda tutan Radisson Blu markasının vaadini yerine getiriyor. Spa'da toplamda 4 masaj odası, bir özel spa odası, buhar odaları, saunalar, jakuzi ve bay ve bayanlar için ayrıhamam ve dinlenme alanları bulunuyor. Spa'nın en çarpıcı noktaları ise 200 m2'lik kapalı havuz ve etrafında bulunan rahat ve konforlu dinlenme alanları ilepalmiye ağaçlarıyla çevrili bahçesinde bulunan 500 m2'lik açık havuz olarak öne çıkıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Radisson Blu Ataköy açıldı!
  • 19.01.2016 13:52

Radisson Blu Ataköy açıldı!

133 odalı Radisson Blue Ataköy hizmete açıldı. Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyl ...