maritbet girişmaritbet
Polat Renaissence Otel, kapasitesini artırıyor

Polat Renaissence Otel, kapasitesini artırıyor

Polat Turizm Otelcilik, Renaıssance Polat istanbul’da otel kapasite artışı yapacağını açıkladı.

İstanbul Bakırköy'de Sahil Yolu Caddesi'nde 1991'den bu yana turizm sektörüne hizmet veren Renaissence Polat İstanbul Otel, kapasite artışına gidiyor.

1 milyon 548 bin 825 lira proje bedeline sahip olan Renaissence Polat İstanbul Otel Kapasite Artışı Projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verildi.

Polat Turizm Otelcilik Tic. ve San. A.Ş. tarafından 8 Ağustos 1991 yılından bugüne kadar faaliyet gösteren Renaissance Polat Otel İstanbul Oteli, toplam 394 oda kapasitesi ile faaliyete başlamıştır.

İlk kuruduğu 1991 yılında talih oyunları salonları bulunan otelde, talih oyunları yasaklandığında bu salonlar yeniden düzenlenip oda, toplantı salonu, balo salonu vb. olarak yeniden düzenlenmiş, bu düzenlemelerden sonra kapasitesi 414 odaya çıkarılmıştır. Planlanan artışlar yapıldığında toplam oda sayısının 445'e çıkartılması planlanmıştır.

Bakırköy Şevketiye Mahallesi, 47 pafta, 1080 ada, 34 parselde yer alan otel, 17 bin 420 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor. Kapasite artışı kapsamında 24 metrekarelik 51 odanın daha ilave edilmesi planlanıyor.

Detaylar için tıklayınız!

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polat Renaissence Otel, kapasitesini artırıyor
  • 02.08.2018 10:03

Polat Renaissence Otel, kapasitesini artırıyor

Polat Turizm Otelcilik, Renaıssance Polat istanbul’da otel kapasite artışı yapac ...