maritbet girişmaritbet
Otelinizi 3 boyutlu inceleyip öyle seçin

Otelinizi 3 boyutlu inceleyip öyle seçin

Otel tercih etmekte zorlanıyorsanız artık bu derdiniz bitiyor. 3DLocationEarth adresine girip gitmek istediğiniz oteli 3 boyutlu inceleyebiliyorsunuz.

Sisteme kayıtlı yüzlerce otel, ulaşımdan bulundukları lokasyona, şehir merkezine ya da denize olan konumlarından yüzme havuzları, sosyal alanları ve odalarının konforuna kadar tüm detaylarıyla Google Earth'ten 3 boyutlu izlenebiliyor.

3D Location Earth.com'a girenler, bütçelerine uygun oteller arasından seçim yapabiliyor. Mekânın hem fotoğraflarını hem de 3 boyutlu iç ve dış görüntüsünü inceleyebiliyor. Ayrıca uygulamadaki 'Yürüyüş Modu' sayesinde otel içinde yürür gibi dolaşabiliyor. Beğendiği odanın manzarasını izleyip tatilini geçireceği otelde yerini anında ayırtabiliyor.

Böylece, tatil öncesinde kalacağı otelin odaları, sunduğu imkânlar, bulunduğu bölge ve denize olan konumu gibi kritik konularda, herhangi bir kötü sürpizle karşılaşmamış oluyor. Ramazan Bayramı öncesinde üç boyutlu sanal otel turu için 3DLocationEarth.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz