maritbet girişmaritbet
Novotel İstanbul, Ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade’ye kalite ödülü!

Novotel İstanbul, Ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade’ye kalite ödülü!

Dünya turizm otoritelerinden Accor otellerin hizmet kalitesine bir onay daha . Novotel İstanbul,ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade ,“Holiday check 2013” Kalite Ödülü 'ne layık görüldü

Dünya turizm otoritelerinden Accor otellerin hizmet kalitesine bir onay daha . Novotel İstanbul,ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade ,“Holiday check 2013” Kalite Ödülü 'ne layık görüldü.

Novotel Kayseri ve ibis Otel Kayseri,TripAdvisor 2013 Mükemmel Sertifikası (Certificate of Excellence) aldı.

Dünya ölçeğinde; konaklayanların, seyahat edenlerin tavsiyeleri ve yorumlarına yer veren Avrupa'nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com websitesi, yüksek müşteri memnuniyeti nedeniyle“Novotel İstanbul, ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade otellerini“Holidaycheck 2013” Kalite Ödülü'ne layık gördü.

Holidaycheck websitesi, gezgin kullanıcıların mükemmel tatilleri içinkolayca erişebilecekleri, rezervasyonlarını rahatlıkla yapabilecekleri ve tatildeneyimlerini paylaşabilecekleri sunduğu veri tabanında 300.000 den fazla oteli ile Avrupa'nın önde gelen bir seyahat referans sitesidir.

“Holidaycheckwebsitesi, yıliçerisindemüşterileritarafındanhakkında en fazladeğerlendirmeyapılanotelleriiçerengenişbirlisteoluşturuyor. Bu genişlistedenmüşterilerininotelleripuanvererektektekdeğerlendirmeleriniistiyor.Konaklayanmisafirlerpuanvererekotelideğerlendiriyorlar.

Accor Grubunun, Türkiye deki Otelleri arasında yer alan Novotel İstanbul, ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizadealmış olduğu “Holidaycheck 2013” Kalite Ödülleri ile Accor Grubununtüm dünya'da aynı kalite standardı ile hizmet vermeyi ve misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı ilke edinmiş uluslararası kurumsal değerlerlerinin ve ilkelerininsürdürülebilirliğini teyit etmiştir.

Dünya genelinde, otellerde konaklayan misafirlerin yaptığı yorumları ve değerlendirmeleri sonuçlarına göre verilen, saygınlığı dünya turizminde en büyük otel değerlendirme otoritesi olarak kabul gören, “ Tripadvisor Sitesi”nin, “2013 Mükemmel Sertifikası (Certificate of Excellence)”  sahiplerini buldu.

Accor Grubunun, Türkiye deki 13 Oteli arasında yer alan, Novotel Istanbul , Novotel Trabzon , Novotel Gaziantep  ibis Istanbul , ibis Bursa , ibis Eskişehir, ibis Gaziantep otellerinin yanı sıra  Novotel Kayseri ve Ibis Otel Kayseri otelleri geçtiğimiz günlerde dünya turizm pazarının yine saygın sitelerinden ,“ Tripadvisor Sitesi”nin, “2013 Mükemmel Sertifikası (Certificate of Excellence)”  ile ödüllendirilmişti.

Dünya genelinde otellerde konaklayan misafirlerin, 5 üzerinden, minimum misafir değerlendirme puanı 4,5 olan oteller ve işletmelere verilen bu “2013 Mükemmel Sertifikası (Certificate of Excellence)” sı, ödüle laik görülen tüm Novotel ve ibis otel  yönetimlerine Tripadvisor Başkanı ve CEO'su Stephen Kaufer'in özel imzalı mektubu ile bildirildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Novotel İstanbul, Ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade’ye kalite ödülü!
  • 22.08.2013 10:44

Novotel İstanbul, Ibis Adana ve Mercure Istanbul Altunizade’ye kalite ödülü!

Dünya turizm otoritelerinden Accor otellerin hizmet kalitesine bir onay daha . N ...