maritbet girişmaritbet
Marmaris, Çeşme ve Bodrum'un tahtına ortak oldu

Marmaris, Çeşme ve Bodrum'un tahtına ortak oldu

Marmaris, Çeşme ve Bodrum’dan bıkan birçok ünlünün yeni adresi olurken, paparizzilere de ev sahipliği yapmaya başladı.

Geçtiğimiz Haziran sonunda dizilere verilen arada tatile çıkan yıldız oyuncular Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy, sevgilileriyle birlikte bindikleri bir gulette Marmaris'in turkuaz rengi sahillerinde mavi tur keyfi sırasında paparazzilerin objektifine takıldı.

Sevgilisi Kerem Bürsin ile uzun bir yurtdışı tatili yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen Serenay Sarıkaya, annesiyle birlikte Marmaris'te tatil yaparken objektiflere yansıdı.

‘Kardeşim Benim' film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver de Marmaris'te tatil yaparken paparazzilerden kaçamadı.
  
Bir başka ‘set aşıkları' Poyraz Karayel'in yıldızları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu  aldığı Marmaris'te, aldıkları tüm önlemlere rağmen objektiflere yakalandı.

TARKAN'IN BALAYI ADRESİ

Yılın magazin bombası da Marmaris'te patladı. Mayıs ayında evlenen Tarkan ve Pınar Dilek, ünlü sanatçının konserleri nedeniyle ertelediği balayına Bayram tatilinde çıktı. Bozburun Mahallesi'ndeki tanıdıklarının yatıyla Marmaris'in turkuaz suları üzerinde balayının tadını çıkaran çift de paparizzilerden kaçamadı.

ABRAMOVIC'İN GÖZDESİ

Ünlülerin Marmaris'teki en gözde mahallelerinden Selimiye'de Nilüfer, Kenan İmirzalıoğlu, Eda Taşpınar ve Olgun Şimşek'in evleri bulunuyor. Rus milyarder Abramoviç de son 4 yıldır istisnasız Marmaris'e uğruyor. Mega lüks yatıyla İlçenin birbirinden eşsiz koylarına demirliyor. Hemen her sabah karaya çıkarak bisikletiyle onlarca kilometre yol alıyor.

Yaklaşık 30 yıldır Marmaris'te yaşayan emekli gazeteci Mustafa Kılıç, “Bozburun'un yanısıra Selimiye ve Söğüt mahalleleri de Çeşme'nin, Bodrum'un kalabalığından kaçan ünlülerle kaynıyor.  Birbirinden sakin birçok koyunun ve konaklama tesisinin bulunması, onlar için burayı cazip kılıyor. Ama anlaşılan o ki, paparazziler de peşlerinden gelmiş. Marmaris, bundan böyle magazin programlarının ve gazetelerin ikinci sayfalarına demir atar” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çeşme turizmde son yılların en hareketli dönemini geçiriyor!
  • 27.08.2022 09:35

Çeşme turizmde son yılların en hareketli dönemini geçiriyor!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, Çeşme'deki otelle ...

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?
  • 07.07.2022 16:10

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?

Bodrum'da balayı yapan çiftten Şara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay ...

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!
  • 01.07.2022 10:43

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte mega yat trafiği de artıyor. ...

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!
  • 23.04.2022 13:27

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!

Bahamalar bayraklı 230 metre uzunluğundaki "Artania" isimli kruvaziyer, 526 yolc ...