maritbet girişmaritbet
Mardan Palace de herşey dahile geçti!

Mardan Palace de herşey dahile geçti!

Dünyanın en lüks otellerinden Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’a ait 1.5 milyar dolara yaptırılan Antalya’daki Mardan Palace, ilk kez bu yıl ’Her Şey Dahil’ sistemine geçti

Kundu Turizm Bölgesi'nde 180 bin metrekarelik alanda konumlanan ve yapımı için 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılan otel, bu yıl ilk kez 'Her Şey Dahil' sistemi uygulamasına başladı. 

23 Mayıs 2009'daki açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları ağırlayan ve lükste sınır tanınmayan, müşterilere altın ve gümüş takımlarda yemek sunulan otelde, açıldığı günden itibaren oda- kahvaltı sistemi uygulanıyordu.

Mardan Palace Otel Genel Müdürü Çetin Pehlivan, Mardan Palace olarak 2013 yılı turizm sezonundan itibaren ilk kez Her Şey Dahil sisteminin lüks biçimde uygulanmaya başlanıldığını açıkladı. Uygulamayı 'Lüks Her Şey Dahil' sistemi olarak nitelendiren Pehlivan, şunları söyledi:

"Bu yıl ilk kez Her Şey Dahil sistemini de başlattık. Oda- kahvaltı sistemi ise bizim için bir gelenektir. Açılışımızdan itibaren bu konseptle devam ettik ve bunu yine koruyoruz. Yanına ise bu yıl misafirlerimizin yoğun talepleri sonucunda Lüks Her Şey Dahil konseptini de ekledik. Misafirlerimiz artık otelimize geldiklerinde iki tercihte bulunabilecek. Hem oda kahvaltı hem de genel bilinen adıyla herşey dahil konsepti otelimizde yer alacak."

HEDEF YÜZDE 65 DOLULUK

Geçen yıl doluluk oranının yıl bazında yüzde 45 civarında gerçekleştiğini açıklayan Çetin Pehlivan, bu yılki hedefin ise yüzde 65 olduğunu söyledi. Pehlivan, "Geçen kış çok güzel geçti. Birçok grup organizasyonu, sağlık kongrelerine ev sahipliği yaptık. Yaz içinde yeni konseptimizle beraber yoğun bir talep aldık ve şu an yüzde 65'in üzerinde bir konaklama bekliyoruz" dedi. 

EN UCUZ ODA 500 EURO

Mardan Palace olarak bugüne kadarki süreçte ağırlık Rusya, Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 87 ülkeden misafir ağırladıklarını dile getiren Genel Müdür Pehlivan, lüks olarak uygulanacak Her Şey Dahil sistemde kapıdan giriş için en düşük fiyatın 500 Euro, acenta fiyatlarının ise daha uygun olduğunu dile getirdi. İç pazardan yoğun talep aldıklarını da belirten Pehlivan, "Özellikle Türk misafirlerimiz oteli çok merak ediyor ve çok pahalı imajı nedeniyle soru işaretleri oluşuyordu. Bunu kırdık ve iç pazarda önemli acentalarla anlaşma yaptık. Türkiye'de belirli bir oranda tatile çıkabileceklere uygun. Antalya fiyatlarının daha üstünde ama misafirlere çok cazip seçenekler sunuyoruz" diye konuştu.

http://www.habergazete.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mariah Carey, milyon dolarlık malikanede karantinaya girdi
  • 03.09.2020 09:14

Mariah Carey, milyon dolarlık malikanede karantinaya girdi

Ünlü şarkıcı Mariah Carey'in, çocuklarıyla birlikte salgından korunmak için sara ...

Mardan Palace Otel'e 10 milyon dolarlık tadilat!
  • 25.11.2017 09:06

Mardan Palace Otel'e 10 milyon dolarlık tadilat!

Mardan Palace Otel'in 10 milyon dolarlık tadilatın ardından Hint düğünüyle sezon ...

Paris Hilton'dan köpeğine özel villa!
  • 27.08.2017 09:54

Paris Hilton'dan köpeğine özel villa!

Lüks hayata ve köpeklere olan düşkünlüğüyle bilinen Paris Hilton, Twitter’dan se ...

Richard Gere evini satamayınca fiyatını düşürdü!
  • 20.05.2016 14:31

Richard Gere evini satamayınca fiyatını düşürdü!

Ünlü oyuncu Richard Gere, birçok ünlünün malikanesinin bulunduğu sayfiye bölgesi ...

Mariah Carey'in en sevdiği oda!
  • 21.07.2015 09:31

Mariah Carey'in en sevdiği oda!

Mariah Carey, evinde en sevdiği odayı instagram hesabından paylaştı. ...

Richard Gere, yeni filmi Time Out of Mind için evsiz kaldı
  • 28.03.2014 11:42

Richard Gere, yeni filmi Time Out of Mind için evsiz kaldı

Dünyanın en sevilen, en yakışıklı aktörlerinden biri sayılan Richard Gere, yeni ...