maritbet girişmaritbet
Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!

Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!

Bodrum Cennet Koyu’nun en güzel noktalarından birinde yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 2021 sezonunda sıra dışı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Bodrum Yarımadası'nın en büyüleyici koylarından Cennet Koyu'nun en güzel noktalarından birinde yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 2021 sezonunda sıra dışı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Dünya modasının ikonik markalarını Türkiye'nin önde gelen markalarıyla bir araya getiren Mandarin Oriental, Bodrum, 27 lüks marka ile mağaza yelpazesini zenginleştirerek Bodrum Yarımadası'nın en lüks alışveriş deneyimini vadediyor ve bu özel fırsatı; “Luxury Break” konaklama paketi, birçok prestijli ödüle layık görülen The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum'un imza terapileri ve heyecan verici bir gastronomi şöleniyle harmanlayarak, misafirlerinin hayallerindeki tatili gerçeğe dönüştürüyor.

Resort'un muhteşem atmosferinde misafirler, dünyaca ünlü markalar arasında gezinmenin keyfini çıkarıyor. Chanel, Adamo, Missoni, Raisa Vanessa, Nedo, Zemzem Atelier ve Serena Uziyel'in moda ve aksesuar tasarımlarından Gilan, Bee Goddess ve Sevan Bıçakçı'nın çarpıcı mücevherlerine ve La Perla'nın iç çamaşırı ve uyku giyim modellerine kadar, herkese ve her zevke uygun bir seçenek bulunuyor. Arzu eden misafirler, odalarında kişiye özel hizmet de alabiliyor.

Bunun yanı sıra iki mağaza, seçkin global markaların koleksiyonlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Vakko'da Adriana Degreas, Agua de Coco, Juan de Dios, Zimmerman, Alexis, Self-Portrait, Fabiana Filippi, Caravana, Stella McCartney ve daha fazlası, Beymen'de ise Alexander McQueen, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Céline, Yves Saint Laurent ve Valentino gibi birçok markanın tasarımları yer alıyor. Sirmaison, evlerini güzelleştirmek isteyenlere alternatifler sunarken, Jacadi sayesinde çocuklar da alışveriş deneyiminden faydalanabiliyor.

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum ise konuklarını başlı başına olağanüstü bir yolculuğa davet ediyor. Üç kata ve 2.700 metrekareye yayılan Spa; toplam altı terapi odası, üç güzellik bakım odası, Ege Denizi manzaralı açık hava kabinleri, özel kese odalı lüks hamamlar, saunalar, buhar odaları ile kapalı ve açık yüzme havuzlarını içinde barındırıyor. Sıra Spa, egzersiz ya da yüzmeye geldiğinde, misafirler mayo ve spor kıyafetlerini Orlebar Brown, Eres, Ace Nayman, Lando, Vilebrequin ve Moeva'da yenileyebiliyor. K by Kaprol'un rengarenk kaftanları da Spa ziyaretleri için bire bir!

Alışverişe mola verip Spa'da yorgunluk atan misafirler; zengin menüsünde farklı et çeşitlerine yer veren modern steakhouse Atelier di Carne by Dario Cecchini, denizin üzerindeki harika konumunda Kanton mutfağını çağdaş bir şekilde yorumlayan Hakkasan ve Akdeniz ile dünya mutfaklarından lezzetlerini müzik eşliğinde takdim eden Lucca by the Sea'nin de dahil olduğu 10 restoran arasından seçim yapabiliyor. Kurochan by IOKI ve IOKI on the Beach, Japon ve Peru lezzetlerinden esinlenen Nikkei mutfağına özgü benzersiz sushi spesiyalleri ile hem öğle hem de akşam yemeklerine renk katabiliyor.

Bölgenin en başarılı Türk kahvaltısını servis eden Sofra Restaurant ve artisan ekmekleri, çikolataları, hamur işleri ve makaronlarıyla tatil keyfine tat katan Vakko Patisserie'de de eşsiz bir keyfi deneyimlemek mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mandarin Oriental Bodrum yeni sezona hazır!
  • 14.04.2022 11:31

Mandarin Oriental Bodrum yeni sezona hazır!

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin ...

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta 4 ödülün sahibi oldu
  • 18.10.2021 11:11

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta 4 ödülün sahibi oldu

Mandarin Oriental, Bodrum 9 Ekim 2021’de gerçekleştirilen ve uluslararası ölçekt ...

Mandarin Oriental, 17 ödüle birden layık görüldü!
  • 02.09.2021 11:08

Mandarin Oriental, 17 ödüle birden layık görüldü!

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 Haute Grandeur Global Excellence Awards’ta 17 ödü ...

Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!
  • 14.07.2021 12:06

Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!

Bodrum Cennet Koyu’nun en güzel noktalarından birinde yer alan Mandarin Oriental ...

Atelier Di Carne, Mandarin Oriental'de hizmete giriyor
  • 21.04.2021 07:45

Atelier Di Carne, Mandarin Oriental'de hizmete giriyor

Mandarin Oriental Bodrum, 2021 sezonunda dünyaca ünlü modern et restoranı "Ateli ...

Mandarin Oriental, 2021 yaz sezonu için hazırlanıyor
  • 30.03.2021 14:49

Mandarin Oriental, 2021 yaz sezonu için hazırlanıyor

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 sezonuna heyecan verici yeniliklerle merhaba diyo ...