maritbet girişmaritbet
Mandarin Oriental, en iyi olma yolunda tam gaz!

Mandarin Oriental, en iyi olma yolunda tam gaz!

Mandarin Oriental, Bodrum lüks düğün turizminde en iyi otel olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mandarin Oriental, Bodrum lüks düğün turizminde mükemmeliyetçiliği ödüllendiren ve kutlayan dünyaca ünlü Destination Wedding Planner ACE Ödülleri tarafından Rusya, Avrupa ve CIS bölgelerinde ‘Wedding Property of the Year” kategorisinde kısa listeye kalmaktan dolayı mutluluk duyuyor. Bu sene altıncı yılını kutlayan DWP, ACE Ödülleri ile seçkin yetenekleri ve takdire şayan girişimleri öne çıkarırken aynı zamanda lüks düğün ve destinasyon düğünü alanlarında da fark oluşturan kurumları ödüllendiriyor.

5 Mart'a kadar oylamaya açık olacak DWP ACE Ödülleri'nde Mandarin Oriental, Bodrum için oylamaya www.destinationweddingcongress.com/vote/ sitesi üzerinden katılabilirsiniz.

Bodrum Yarımadası'nın en eşsiz koylarından Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, sunduğu kişiselleştirilmiş düğün hizmetleriyle hayatlarınızı birleştireceğiniz günü sonsuza dek hatırlayacağınız bir deneyime dönüştürmeye davet ediyor. Ege Rivierası'nın muhteşem doğasının ferahlatıcı atmosferinde zarif çiçek aranjmanlarından dünyaca ünlü spa ve güzellik hizmetlerine, seçkin lezzetlerden oluşan menü alternatiflerinden lüks tekne seçeneklerine kadar akla gelebilecek her detay tecrübeli düğün planlayacıları tarafından titizlikle organize ediliyor.

DWP ACE ödüllerindeki adaylığının yanı sıra Mandarin Oriental, Bodrum açıldığı gün 2014'ten bu yana Robb Report, Telegraph Travel, Tatler Travel Guide, LEED Gold Certification Award, Condé Nast Traveller Readers' Travel Awards, Haute Grandeur Awards gibi dünyaca ünlü ödüllerin sahibi. En son geçtiğimiz yıl 2018'de spasından restoranlarına, düğün hizmetlerinden konaklama ayrıcalıklarına kadar birçok alanda en iyi otel listelerine girdi. Mandarin Oriental, Bodrum Genel Mu¨du¨ru¨ Harun Dursun “Dünyanın birçok önemli ödül organizasyondan onlarca uluslararası prestijli ödülü Mandarin Oriental, Bodrum'la ülkemize kazandırmaktan onur duyuyoruz. Bu o¨du¨ller, kendimizi her an misafirlerimizin beklentilerini as¸maya adadıgˆımızın kanıtıdır. Aynı zamanda bu, efsanevi servis anlayıs¸ımızı Tu¨rk misafirperverligˆimizle harmanlayan takımımız adına da bu¨yu¨k bir motivasyondur.” diyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz