maritbet girişmaritbet
 Mandarin Oriental 3. kez aynı ödülün sahibi oldu

Mandarin Oriental 3. kez aynı ödülün sahibi oldu

Mandarin Oriental, Bodrum; World Travel Awards™ 2019’da üçüncü kez “Türkiye’nin Önde Gelen Otel Rezidansları” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Akdeniz çanağının en lüks resort'u Mandarin Oriental, Bodrum dünyanın en prestijli turizm ve gezi ödülleri World Travel Awards™'ta (WTA) üçüncü kez ödüle layık görüldü. 

Bodrum'un eşsiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratan, zeytin ağaçları ve bin bir çeşit bitki örtüsüyle çevrelenmiş, yeşil ile mavinin buluştuğu lüks resort'ta; üç özel plaj, dünya mutfaklarından benzersiz lezzetler sunan dokuz restoran ve barının yanı sıra, hem ruhu hem vücudu dinlendiren ödüllü spa'sıyla Mandarin Oriental, Bodrum, 2014 yılında hizmet vermeye başladığı günden bu yana, sektörün en prestijli ödüllerinin sahibi oluyor. World Travel Awards ™'un "Türkiye'nin Önde Gelen Otel Rezidansları" kategorisinde üçüncü kez aldığı bu prestijli ödül ile ödül listesine bir yenisini daha eklemiş oldu. Mandarin Oriental, Bodrum, bugüne kadar uluslararası alanda 50'den fazla ödüle layık görülmüştür. 

1993'ten bu yana seyahat, turizm ve hizmet sektörlerinde mükemmelliği kutlayan World Travel Awards™, dünya çapında en başarılı markaları ödüllendiriyor. Bugün World Travel Awards ™, bu sektörlerdeki üstün kalite anlayışının ve prestijin belirleyicisi olarak kabul ediliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz