maritbet girişmaritbet
Makyol, Kaş Marina için Setur ile anlaştı

Makyol, Kaş Marina için Setur ile anlaştı

Kaş Marina'nın yapımını 2009 yılında 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Makyol, Kaş Marina'da sektörünün önde gelen markası Setur ile ortaklığa gitti

Kaş Marina'nın yapımını 2009 yılında 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Makyol, Kaş Marina'da sektörünün önde gelen markası Setur ile ortaklığa gitti. Mayıs ayına kadar açılışı yapılması planlanan Kaş Marina bölgenin en iddialı marinası olmaya hazırlanıyor. Makyol Turizm Grup Başkanı Göktuğ Özdemir, son yıllarda denizci kimliğini kaybetmekle karşı karşıya kalan Kaş'ı tekrar bir çekim merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Akdeniz'de seyreden yatçıları Türkiye'ye çekmeyi hedeflediklerini belirten SETUR Genel Müdürü Üstün Özbey, "Akdeniz sahilinde yeni rotaların belirlenmesini tetikleyeceğimize inanıyoruz" diye konuştu. 472 yat kapasiteli Kaş Marina'nın kara kısmında 160 tekne kapasiteli çekek alanı bulunuyor. 7 adet yüzer iskele ve 1 adet de dalgakıranın yer aldığı marina, süper ve mega yatlar da dahil olmak üzere her boyda teknenin yanaşması için elverişli su derinliği ve bağlanma imkanlarına sahip.

  • Etiketler:

Yorum Yaz