maritbet girişmaritbet
Lopez Cratos Premium Otel'in reklam yüzü olacak

Lopez Cratos Premium Otel'in reklam yüzü olacak

KKTC'deki Cratos Premium Otel'in açılışına geleceği açıklanıp Rum kesiminin tepkisini çeken ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Boz Group'un ABD'deki tanıtımlarında reklam yüzü de olacak

Kaynak: Dilek TAŞ - Bİlge ESER / Sabah
 

Boz Group tarafından 220 milyon dolar yatırımla Kuzey Kıbrıs'ın en lüks oteli olarak yapılan Cratos Premium Otel'in 24 Temmuz'da yapılacak açılışı için adaya gelmesi Rum kesiminden gelen tepkiler nedeniyle tehlikeye giren Jennifer Lopez, yine de markanın tanıtım yüzü olacak. Boz Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, Jennifer Lopez ile sadece gala gelesi konseri için değil markanın yurtdışı özellikle de Amerika'da yapacağı tanıtım çalışmalarında marka yüzü olmasını da içeren ayrı bir anlaşma yaptıklarını da açıkladı.


Bozoğlu, "Las Vegas'ta da tanıtım yapacağız. Adımızı duyan ne diye merak eder, gelir. Bizi görür" dedi. 24 Temmuz'un aynı zamanda Jennifer Lopez'in doğumgünü olduğunu belirten Bozoğlu, "Bu nedenle adaya eşi, 2 çocuğu ve çok sayıda dostuyla gelmeyi planlıyor. Sanatçı özel jetiyle doğrudan Ercan Havalimanı'na inecek" diye konuştu.

'BİR B PLANIMIZ DA VAR'
Bu arada Rum kesiminin ve özelikle de ABD'deki Rumların Lopez'in KKTC'ye gelmemesi yönünde başlattıkları mail bombardımanını hatırlatan Bozoğlu, Lopez'i her gün gelmesi yönünde telkin ettiklerini söyledi. Bozoğlu, "Gelmemesi halinde tazminat davası açamayacağız. Mega starlarda bu yapılmıyor. Bu nedenle anlaşmayı bir sigorta şirketine sigortalattırıyorlar. Bizim anlaşmamız da sigortalandı" diye konuştu. Bozoğlu'nun 'Lopez gelmediği taktirde bir B planımız var' açıklaması ise Lopez gelmeyecek mi iddialarını gündeme getirdi.
 
Sırada Beyonce, Madonna, Rhianna ve Lady Gaga var
Lopez ile anlaşmaları dışında planladıkları konserler arasında Madonna, Lady Gaga, Beyonce ve Rihanna'nın da olabileceğini belirten Bozoğlu, yurtdışından ünlü misafirleri de ağırlayacaklarını söyledi. Bunlar arasında ABD'li emlak zengini Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın da olduğunu belirten Bozoğlu, "Ibıza'nın eğlencesi, Bali'nin masajı ve Las Vegas'ın da casinosunu bir tek bir konpestte sunacaklarını beirtti. Otelin ortaklarından İsmail Abidin ise arazinin Rum toprağı olduğunu ancak KKTC Hükümeti'nden 49 yıllığına kiraladıklarını ifade etti.
  • Etiketler:

Yorum Yaz