maritbet girişmaritbet
Jewels Hotels & Resorts Collection, İstanbul’da ofis açıyor

Jewels Hotels & Resorts Collection, İstanbul’da ofis açıyor

TÜYAP‘ta 18. kez düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılan İtalya’nın en seçkin otel zincirlerinden Jewels Hotels & Resorts Collection İstanbul’da ofis açıyor

Dünya'nın en önemli 5 turizm fuarından biri kabul edilen ve 30 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP‘ta 18. kez düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılan İtalya'nın en seçkin otel zincirlerinden Jewels Hotels & Resorts Collection İstanbul'da ofis açıyor. İtalyan Jewels Hotels & Resorts Collection, Leonardo Travel işbirliği ile İstanbul'da açtığı yeni ofisiyle Türk-İtalyan turizm piyasasında varlığını güçlendiriyor. İtalyan'ın en seçkin 30 otelini bir araya getiren Jewels Hotels & Resorts Collection ve Leonardo Travel'ın attığı bu adım, son yıllarda Türkiye'den İtalya'ya artan turizmin olumlu bir göstergesi olarak kabul ediliyor. 

Gerardo S. Forestiero, CEO, Jewels Collection Hotels & Resorts: 
“İtalya'nın en büyüleyici otel ve tatil köylerine sahibiz. Amacımız, hızla büyüyen ve gelişen Türk pazarında, İtalya'nın en iyisi olduğuna inandığımız hizmetimizi sunarak müşteri portföyümüzü zenginleştirmek… Yeni ofisimizin açılışının ayrıca her iki ülke için yeni fırsatlar yaratmasını, faydalı ortaklıklar kurmamıza olanak tanımasını umuyoruz. Leonardo Travel ve Jewels Collection Hotels & Resorts ekibi olarak İstanbul ofisimizin açılışı ile beraber katıldığımız EMİTT 2014 turizm fuarında ulusal ve uluslararası tüm tur operatörleri ile birebir temas kurmayı, seyahatlerinden beklentileri yüksek bir müşteri kitlesi için neler sunduğumuzu anlatmayı hedefliyoruz.”

Elçin Yücel, CEO, Leonardo Travel:
“İtalya turizm pazarında, Türkiye'nin en seçkin seyahat acentalarının beklentileri oldukça yüksek olan özel bir müşteri kitlesine uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Ağırlama ve etkinlik yönetimi yapıyoruz. Farklı olduğuna inandığımız bir bakış açımız var. Yaşattığımız seyahat deneyimine odaklanıyoruz ve her defasında, bir sanatçı gibi bu deneyimi her müşteri için yeniden tasarlıyoruz. Müşterimizi tanımayı, ihtiyaçlarını anlamayı ve beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İtalya seyahatlerinde ısrarla “Leonardo”yu tercih eden, özellikle üst gelir gurubundan geniş bir müşteri portföyümüz var. Jewels Collection Hotels & Resorts Collection ile uzun bir süredir devam eden işbirliğimizi bir adım daha öteye götürüyor ve ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen bir müşteri kitlesine daha fazla seçenek sunmayı amaçlıyoruz".

Jewels Hotels & Resorts Collection eşsiz misafirperverliğiyle biliniyor
Her otel, bulunduğu bölgenin ihtişamlı bir mücevheri gibi, lokasyonu, kusursuz servisi ve yüksek standartları ile hep bir adım öne çıkıyor. Meşhur restoranları, şık dekore edilmiş odaları, en son teknoloji ekipmanlarla donatılmış konferans ve toplantı salonlarıyla eşsiz bir deneyim yaşatıyor. İster iş, ister alış-veriş; isterse sanat ya da doğayla buluşmak için olsun, Jewels Hotels & Resorts Collection İtalya'nın en iyisini sunmak için Türk misafirlerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı
  • 06.04.2021 17:21

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı

Bu yıl 43. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı gün ...

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor
  • 08.03.2021 16:30

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor

Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak ...

Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!
  • 06.01.2021 10:49

Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcileri ağırlay ...

İklimlendirme sektörü ihracatını 4.2 milyar dolara yükseltti!
  • 13.12.2018 11:09

İklimlendirme sektörü ihracatını 4.2 milyar dolara yükseltti!

İklimlendirme sektörü, Ekim ayında uluslararası alıcılarla İstanbul’da buluşacağ ...

Samsun 4. İnşaat Fuarı kapılarını açtı
  • 23.03.2018 14:39

Samsun 4. İnşaat Fuarı kapılarını açtı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 4. İnşaat Fuarı, kapı ...

TÜYAP'taki yoğunluk, üst geçitte izdihama neden oldu
  • 12.11.2017 10:50

TÜYAP'taki yoğunluk, üst geçitte izdihama neden oldu

TÜYAP'taki kitap fuarına gidenler metrobüs üst geçidinde izdihama neden oldu. ...